Neler Yeni

Sizce trafiğe çıkmamalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cevahir
Bugün 4.kez girdiğim direksiyon sınavı sonrasında nihayet sınavı geçtim ehliyet alacağım bazı kişiler bana sakın trafiğe çıkma kaza yaparsın diyenler oldu. Sizce trafiğe çıkmamalı mıyım?

pc ustasi1

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bugün 4.kez girdiğim direksiyon sınavı sonrasında nihayet sınavı geçtim ehliyet alacağım bazı kişiler bana sakın trafiğe çıkma kaza yaparsın diyenler oldu. Sizce trafiğe çıkmamalı mıyım?
İnsanlara inanırsan yolunu yitirirsin s*kleme onları

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bir süre yanında seni kontrol eden deneyimli denebilecek biri yokken çıkmanı önermem. Sınav ile gerçek trafik gerçekten farklı deneyimler alışana kadar hata yapma ihtimali oluyor.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Enes
ne alaka ya trafige çıkmadan geliştiremezsin ki

Aykut D.

80+ Gold
Trafiğe çıkmazsan gelişemezsin sakin trafikli olan yerlerde pratik yap geliştir şoförlüğünü.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salih ÇARDAK
5 gün aralıksız çık, kimse olmasın yanında. En sevdiğin müziği de aç heyecanını bastırsın. 6. gün gelip bana buradan teşekkür edebilirsin. Emin ol trafikte senden çok daha kötüleri var.

KediYiyen

80+
Hocam bak sana bir tavsiye git araba ile evinin etrafında 5-10 tur at biraz elin direksiyona falan alışsın ayrıca yanında araba kullanmayı bilen bir arkadaşın olsun ayrıca arabadaykende sağına soluna bakma sadece yola bak yoksa Allah korusun kaza yaparsın benden sana tavsiye biriyle konuşurken bile 1 saniye bile olsa dönmeyeceksin ve bakmayacaksın sadece yola odaklanacaksın yoldayken de telefonla konuşma bunlar hep trafik kazalarının nedenleri ayrıca aracının günlük bakımlaeınıda yaptırırsan Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz ama eğer trafiğe çıkmazsan gelişemezsin çevrendekiler 0 İQ boşver onları sen çık ama elinden geldiğinden fazlasını yapıp dediğim gibi sadece yola odaklan eğer odak problemin varsa önce onu çöz sonra trafiğe çık 1 anlık dikkatsizlik birçok şeye mal olabiliyor hayırlı geceler dilerim.

buff

80+
Evet çıkma

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Ahmet Yıldırım
Yaşadığın yere bağlı istanbulda yaşıyorsan trafiğe hemen çıkma sakin yerlerde dolaş.

Top Bottom