kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Küçük kulak içi aldık.ne aldınız kulaklık olarak
Küçük kulak içi aldık.ne aldınız kulaklık olarak
Amazon Türkiye'ye Eylül 2018 'de girdi. Hepsiburada abartmazsak bir e-ticaret konusunda devrim yarattı diyebiliriz.Amazon daha iyi kampanyalar yapıyor.
hayırlı olsunKüçük kulak içi aldık.
Daha haklı bir yorum görmedim...en ucuzu hangisiyse o
en iyi cevap olarak seçilse bu seçilirdi katılıyorumAmazon Türkiye'ye Eylül 2018 'de girdi. Hepsiburada abartmazsak bir e-ticaret konusunda devrim yarattı diyebiliriz.
Gittigidiyor,sahibinden gibi on yıllardır devam eden sitelerin arasından kolayca sıyrılıp pazar payını gün geçtikçe arttırdı.
Dakikada binden fazla sipariş aldığına eminim.
Amazon ise TR'ye girdiğinden beri tam kendini göstermedi, Prime özelliğini aktif ettiğinden beri aktif kullanıcı sayısı artıyor.
İroniydi niye kızgın attın laİstanbul Bilişim de iyi.
İstanbul bilişim önceden dolandırmıyordu boss bilişim özentisi oldularİstanbul Bilişim de iyi.
Sağol.hayırlı olsun
Amazon fazla kampanya yapmıyor ama yapınca tam yapıyor.Amazon Türkiye'ye Eylül 2018 'de girdi. Hepsiburada abartmazsak bir e-ticaret konusunda devrim yarattı diyebiliriz.
Gittigidiyor,sahibinden gibi on yıllardır devam eden sitelerin arasından kolayca sıyrılıp pazar payını gün geçtikçe arttırdı.
Amazon ise TR'ye girdiğinden beri tam kendini göstermedi, Prime özelliğini aktif ettiğinden beri aktif kullanıcı sayısı artıyor.
Hocam bilmediğim için soruyorum Kırklarelinde yaşıyorum prime daki kargo sürelerinden falan yararlanabiliyor muyum ?Amazon Türkiye'ye Eylül 2018 'de girdi. Hepsiburada abartmazsak bir e-ticaret konusunda devrim yarattı diyebiliriz.