Neler Yeni

Sizce Türkiye'nin en iyi online alışveriş sitesi hangisi?

Türkiye'nin en iyi online alışveriş sitesi

• Hepsiburada

• n11

• Trendyol

• GittiGidiyor

• Amazon

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Amazon daha iyi kampanyalar yapıyor.
Amazon Türkiye'ye Eylül 2018 'de girdi. Hepsiburada abartmazsak bir e-ticaret konusunda devrim yarattı diyebiliriz.
Gittigidiyor,sahibinden gibi on yıllardır devam eden sitelerin arasından kolayca sıyrılıp pazar payını gün geçtikçe arttırdı.
Dakikada binden fazla sipariş aldığına eminim.

Amazon ise TR'ye girdiğinden beri tam kendini göstermedi, Prime özelliğini aktif ettiğinden beri aktif kullanıcı sayısı artıyor.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Amazon Türkiye'ye Eylül 2018 'de girdi. Hepsiburada abartmazsak bir e-ticaret konusunda devrim yarattı diyebiliriz.
Gittigidiyor,sahibinden gibi on yıllardır devam eden sitelerin arasından kolayca sıyrılıp pazar payını gün geçtikçe arttırdı.

Amazon ise TR'ye girdiğinden beri tam kendini göstermedi, Prime özelliğini aktif ettiğinden beri aktif kullanıcı sayısı artıyor.
en iyi cevap olarak seçilse bu seçilirdi katılıyorum

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
N11 diyecektim ki Amazon aşkımı görene kadar.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23

Amazon fazla kampanya yapmıyor ama yapınca tam yapıyor.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Batuhan Divrik

Hocam bilmediğim için soruyorum Kırklarelinde yaşıyorum prime daki kargo sürelerinden falan yararlanabiliyor muyum ?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Bana göre
1. N11
senelerce yüzlerce alışveriş yaptım doğru satıcıyı bulursanız hiçbir problem olmuyor. Şuana kadar hiç sorun yaşamadım.
2. Hepsiburada
Buradan çok fazla alışveriş yapmıyorum ancak sitesi ve kargo süreci çok iyi.
3. Trendyol
Trendyolu sadece kuponlar için kullanıyorum. Kargo süresi çok uzun.
4. GittiGidiyor.
En sevmediğim sitedir. Her şey kötü. Arayüz, kargo süresi, iade süreci sıfır diye 2.el ürün göndermek falan.

AMAZON hiç kullanmadım. Yakın zamanda kullanacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,013
Üyeler
163,592
Son üye
kimolduğubilinmeyenkişi
Top Bottom