kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
1-akp
2-1
3-2
2-1
3-2
Yanlış bilmiyorsam sadece 3 ülke laiklik ile yönetiliyor. Diğer ülkeler orta çağ mı?Aga şuan dinle yönetlirsek zaten hooop orta çağ avrupa
tam tersi Kanunî Zamanları olur. şu an kemalizm ve laiklik ile yönetildiğimiz için bu ahvaldeyizAga şuan dinle yönetlirsek zaten hooop orta çağ avrupa
What? Ckckkxkctam tersi Kanunî Zamanları olur. şu an kemalizm ve laiklik ile yönetildiğimiz için bu ahvaldeyiz
Avrupa: Sayın Türkiye, anayasanıza din girmiş o zaman biz de kiliseyi yetkilendirelim matbaa falan yok görmedik etmedik zaten. Siz Kanuni dönemine giriniz hementam tersi Kanunî Zamanları olur. şu an kemalizm ve laiklik ile yönetildiğimiz için bu ahvaldeyiz
1-Ordu(disiplinsizlik vs.)Evet saygı ve dürüstçe tartışslaım
Bana göre;
1-Ekonomi
2-Eğitim
3-Adalet
avrupa ile ne alaka ? matbaa zaten Osmanlı da mevcud idi gayrimüslimler kullanıyor idi? ? 300 senedir batı peşkeşliği ile bir yere geldik mi? bir de avrupadan banane ?Avrupa: Sayın Türkiye, anayasanıza din girmiş o zaman biz de kiliseyi yetkilendirelim matbaa falan yok görmedik etmedik zaten. Siz Kanuni dönemine giriniz hemen
Onu boş ver de fx in neyini seviyon I5 4460 8350 yi bile tokatlıyor be
- Yolsuzluk,
- Nepotimz,
- Eğitim.
Haklısın brom.avrupa ile ne alaka ? matbaa zaten Osmanlı da mevcud idi gayrimüslimler kullanıyor idi? ? 300 senedir batı peşkeşliği ile bir yere geldik mi? bir de avrupadan banane ?
Şu videoyu çok seviyorum yatam tersi Kanunî Zamanları olur. şu an kemalizm ve laiklik ile yönetildiğimiz için bu ahvaldeyiz