Neler Yeni

Sizce ülkemizin böyle olmasının sebebi ne?

Hanaz

80+ Gold
Dini kendi diniymiş gibi tanıtan sakallılar
Din kardeşi olup tecavüze kalkan g4v4t lar
Ne söylesek muhalafet olan yaşlı büyüklerimiz(bu tipler gerçekten sıkıntılı)
2 eliyle 1 sopayı doğrultamayan muhalafetimiz
Din ile iktidar olan bir parti
Benim aklıma gelenler bunlar sizinki?

Ek olarak toplumumuz değişiyor bundan 3 5 sene önce kara para aklama online bet siteleri vardı ama bugünkü kadar popüler değildi

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,108
İsim
Hakan
Ne kadar kollektivist sosyalist bir yanımız olduğu halkca, iktidar partisinin basarılı yaptıgı siyaset.

Rulep

80+ Gold
Ekonomimiz geleneksel konu oldu artık bunun bir çok sebebi var. Çözüm odaklı olmalıyız sebeplerini sayınca elimize ne geçecek ayakta uyumayın uyuyanları uyandırın elimizden gelen bu. kendine güvenen adam gibi adamlar varsa ki umarım vardır adaylıklarını bekliyorum rekabet artsın ki herkes işine odaklansın

Hanaz

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne kadar kollektivist sosyalist bir yanımız olduğu halkca, iktidar partisinin basarılı yaptıgı siyaset.
Ne kadar başarılı neye göre kime göre şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekonomimiz geleneksel konu oldu artık bunun bir çok sebebi var. Çözüm odaklı olmalıyız sebeplerini sayınca elimize ne geçecek ayakta uyumayın uyuyanları uyandırın elimizden gelen bu. kendine güvenen adam gibi adamlar varsa ki umarım vardır adaylıklarını bekliyorum rekabet artsın ki herkes işine odaklansın
Mitinge gelmezseniz işten atarım diyen iş veren gördüm hocam insanlar artık çok kötü
Edit: Tamam düzeltmek için adım atalım ama o adım maaşa zam yapalım değil işte zam yapacağına serbest piyasayı devralsa bence her şey yolunu bulabilir

Rulep

80+ Gold
Mitinge gelmezseniz işten atarım diyen iş veren gördüm hocam insanlar artık çok kötü
Edit: Tamam düzeltmek için adım atalım ama o adım maaşa zam yapalım değil işte zam yapacağına serbest piyasayı devralsa bence her şey yolunu bulabilir
herkes kendince bir şeyler söylüyor doğrusu nedir bilmiyorum. Benim ilgi alanım değil. Bu konuda bilgiliyseniz ilgiliyseniz sesinizi topluma duyurmaya çalışın. Cumhurbaşkanımızın seçilmesinin sebebi sağır sultan bile tanıyor olması bakın diğer paritlere yoldan birini çevirin tanımayan insanlar dolu iş tamamen bunda bitiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı

Ek olarak toplumumuz değişiyor bundan 3 5 sene önce kara para aklama online bet siteleri vardı ama bugünkü kadar popüler değildi
Her şeyi direkt dine bağlamanız komik. Evet, dünyanın her yerinde dini kullanan insanlar var, bu Osmanlı'nın çökmesinde etkili olan sebeplerden biri olabilir. Ama sizin burada Atatürk'ün adını kullanıp onun partisini yönetip teröristlerle ilişkisi olanları destekleyen, bugün "Türküm" diyen kitle var. Bunları unutmuşsunuz. Dini sebeplerden daha kötü, içimizde hainler var, batıya yalakalık yapan kitle var, her şeyin hazırına konan kitle var, oturduğu yerden refah isteyen mal kitle var. Bu ülkedeki tüm parti ve kuruluşlar, ülkenin zararına. Bizim artık bazı ideolojilerden sıyrılıp, yok dindarmış, yok Atatürkçüymüş kusura bakmasın kimse, ama şunlarla övünmek yerine kimsenin ülkeye gram katkısı yok. Hâlâ ülkede bu geçmişten sıyrılamadık. Kişi dinini iyi yaşamadığı sürece ülkeye katkısı olmadığı sürece, Atatürkçü olanlar da Atatürk'ün ilkelerini tam uygulamadığı sürece benim için boş görüşlerin anlamı yok. Sadece birileri tarafından kullanılan ideolojiler olarak kalacak, icraat olmadan boş sesler işe yaramaz. Bizde herkes birbirine suç atıyor önce herkes kendine bakmadığı sürece bu nefret ile bir yere varamayız .

Son düzenleme:

don carlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
ms
Her şeyi direkt dine bağlamanız komik evet dini kullanan insanlar var bu Dünya'nın her yerinde böyle osmanlının çökmesinde etkili olan sebepler arasında ama sizin burda Atatürk'ün adını kullanıp onun partisini yönetip teröristler ile bir olan onları destekleyen bugün Türküm diyen kitle var bunu unutmuşsunuz ki dini sebeplerden daha kötü içimizde hain var batı yalakası kitle var her şeyin hazırına konan kitle var oturduğu yerden refah isteyen kitle maldır bu ülkedeki tüm parti ve kuruluşlar ülkenin zararına bizim artık bazı ideolojilerden sıyrılıp yok dindarmış yok Atatürkçüymüş kusura bakmasın kimse ama şunlarla övünmek yerine kimsenin ülkeye gram katkısı yok hâlâ ülkede bu geçmişten sıyrılmadık kişi dinini iyi yaşamadığı ülkeye katkısı olmadığı Atatürkçü olanlar Atatürk'ün ilkelerini tam uygulamadığı sürece benim için boş görüşlerin anlamı yok sadece birileri tarafından kullanılan ideolojiler olarak kalacak icraat olmadan boş sesler işe yaramaz bizde herkes birbirine suç atıyor önce herkes kendine bakmadığı sürece bu nefret ile bir yere varamayız .
İyi yazmışsın hoş yazmıssın da ALLAH RIZASI İÇİN NOKTALAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz

Her şeyden önce orta doğunu gerçeği bu bunu kabul etmek gerekir, fakat Türkiye bir süre bunun dışında kalabilmişti ama şu anda Din denilen şeyin yüksek yetkililerce kendi işlerine geldiği gibi kullanılan bir araç haline geldi ki bu da Orta Doğu ülkelerinde yine çokça gördüğümüz bir durum.
fakat bu da bir gerçek ki Türkiye deki yetkililer çözüm odaklı olmaktansa yandaş odaklı veya günü kurtarmalık yaşıyorlar hatta sadece kendilerini düşünenler da var , bu da ülkenin gelişmesi ve bazı şeylerin değişmesini engelliyor tabi.

.RBO.

80+ Silver
Bilimden,Mantıktan,Eğitimden,Gelişimden,Yenilikten,Gerçekten uzak durulması bazı düşünceler yüzünden gelişimden korkmaları ve önüne geçmeleri.
Üniversitererin İşsizlik oranını baraj gibi tutması (biriktirimesi) Önemli üniverstelerin önemli bölümlerine önem verilmemesi örneğin Mühendislik fakülteleri Doğa Bilimlerinden daha çok istenmesi daha önemli görülmesi oradan çıkan öğrencilerinde iyilerinin yurt dışına gidip kalanlarında tercüme yapması gibi (Yabancı mühendislerin dillerini ve icatlarını tercümesi) bu tek konuda tek bir örnek eğitim çözümdür gidin okul çıkışlarına bakın etrafınızdaki okulların sorunlarını öğrenin neden ülkenin bu şekilde olduğunu ve gelecekte nasıl olacağını düşünün.
Ich gehe weg ins Nichts.

-nisay

80+ Bronze
devletin problemleri illa çözülür. geçte olsa çözülür. toplum değişiyor. en önemlisi bu. milletin, kendisine bir şey dayatılmamasına rağmen, hiçbir zorunluluk veya zulme uğramamasına rağmen kendi ana vatanında asimile olmasına üzülmek gerek. asıl çözülemeyecek sorun bu. tam anlamıyla yozlaşıyoruz. ve ortada hiçbir sebep yok. adamlar nasıl başarıyorlarsa helal olsun. bir nesli atalarından koparıyorlar.

Top Bottom