Anakartına geldiyse Win 11 destekli bios yükle geç.Windows 11 e geçilir mi sizce?
Anakartına geldiyse Win 11 destekli bios yükle geç.
İntel i5 11400fÇok hatalı ve 8 gb ram için yavaşlatıyor bilgisayarı 1 yıl sonra düzelir öyle geçebilirsin.
Geçilir ama temiz kurulum öneririm daha sağlıklı.İntel i5 11400f
Asus Prime H510-E
Asus Rtx 3050
16GB 3200mhz ram
500gb m2 ssd
geçilir mi sizce? windows bi ara bildirim atmıştı işte uygunsunuz geçmek için diye
Boşver o zaman. Arayüzde donma vs. sorunları ile karşılaşanlar olabiliyor pek de önerilmiyor zaten yükseltme.şimdi bir sürü oyun yükledim cyberpunk god of war valo fln dahası temiz kurulumsuz ne gibi hatalar çıkar ki
o zaman bosveriyim bu arada ilerde geçmek istediğim zaman windows 10da kullandığım key orda geçerli olur muBoşver o zaman. Arayüzde donma vs. sorunları ile karşılaşanlar olabiliyor pek de önerilmiyor zaten yükseltme.
Windows 10 daha 2-3 yıl kullanılabilir. Windows 11 tamamen stabil olmadan geçmek bana pek mantıklı gelmiyor. Ancak çok isteniyorsa geçilebilir. Memnun kalınmaz ise geri dönersiniz..Windows 11 e geçilir mi sizce?
donama değil kasmada değil nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama hızdan eksik bi taraf görmedimBoşver o zaman. Arayüzde donma vs. sorunları ile karşılaşanlar olabiliyor pek de önerilmiyor zaten yükseltme.