Palo DAYI 👑
80+ Gold
tamam kardeşim o konuda güzel yorumlarını bekliyorumKardeşim git kendine konu aç. Burdan dilenme!
tamam kardeşim o konuda güzel yorumlarını bekliyorumKardeşim git kendine konu aç. Burdan dilenme!
ikisi arasında yt music ama kendim deezer kullanıyorum yüksek kaliteden dolayıArkadaşlar premium almayı düşünüyorum ve size sormak istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı?
Ve neden almalıyım?
internet sitesi var bir tane bütün çalma listelerini aktarıyor geçen haftalarda kullandımbeyler ben şimdi spotifyda okadar liste yaptım bunu kim uğraşacak Yt musicte bulup liste yapmaya bunu kısa bir yöntemi yokmudur
sağolun bakarım unutmassam suan meşgulumdeinternet sitesi var bir tane bütün çalma listelerini aktarıyor geçen haftalarda kullandım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müzik Servisleri ve Tune My Music arasında çalma listelerini transfer et
Herhangi Bir Müzik Platformundan Çalma Listelerini Başka Bir Müzik Platformuna Aktar! Spotify, Apple Music, Deezer, YouTube, Google Play Music, TIDAL ve daha fazlası dahil!www.tunemymusic.com
Spotify’dan yt musice gectim şarkı kalitesi bozuldu gibi ama cokta değil ve spotify’da olmayan şarkı yt musicte olabiliyo buda + yönden bir şeyArkadaşlar premium almayı düşünüyorum ve size sormak istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı?
Ve neden almalıyım?