Neler Yeni

Sizce Zula Oynanırmı?

Skyline R34

80+ Bronze
Valoranttan 3ay banlıyım. Cs:go dada her maç mevlana hack geliyor. (Son girdiğim 8maç mevlana hack geldi) 3Ay kadar zula oynayıp tekrar valoranta geçmeyi düşünüyorum. Zulada 60Level +5 Setli hesapım var.
p2w olduğu için hayır

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
offff yorma be adamm oyun çöp kardeşim oyun değerleri kullanamay çalışıyo reklamını gördünmü bu değil falan diyo arkada mehter marşı çalıyo osmanlı tokadı falan oyuna bak ya oyunda havada adam vuruyosun çöp oyun hala daha savunuyosun
😂😂😂😂😂 peki abi sen çöp diyosan çöptür ! valorant filan nasıl onlarda çöp mü düşüncelerini merak ettim

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
😂😂😂😂😂 peki abi sen çöp diyosan çöptür ! valorant filan nasıl onlarda çöp mü düşüncelerini merak ettim
gerçekten boş yapıyorsun valorantı çıktığından belli oynuyorum dostum oyun güzel

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Valoranttan 3ay banlıyım. Cs:go dada her maç mevlana hack geliyor. (Son girdiğim 8maç mevlana hack geldi) 3Ay kadar zula oynayıp tekrar valoranta geçmeyi düşünüyorum. Zulada 60Level +5 Setli hesapım var.
Bilgisayarınız iyiyse zula'dan uzak durun derim. Güzel bir oyun değil bence. Bknz: Warzone, Pubg, Fortnite

Son düzenleme:

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
gerçekten boş yapıyorsun valorantı çıktığından belli oynuyorum dostum oyun güzel
peki abi sen ne diyosan odur !!
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana demek istediğim oyunu uzun süre severek oynamışsın şuan beğenmiyo olabilirsin eyw ama oyuna haksız nedenlerden dolayı çöp demen çok saçma mesela p2w dersin mekaniği beğenmedim dersin eyw ama mekaniği çöp diyemezsin sen çöp dedin diye çöp mu oluyor belki seveni oynuyanı var bunu anlamıyosun işte. sende ilerde bi iş yaparsan beğenmedim diyen ile çöp diyen olursa farkı anlarsın

Son düzenleme:

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
peki abi sen ne diyosan odur !!
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana demek istediğim oyunu uzun süre severek oynamışsın şuan beğenmiyo olabilirsin eyw ama oyuna haksız nedenlerden dolayı çöp demen çok saçma mesela p2w dersin mekaniği beğenmedim dersin eyw ama mekaniği çöp diyemezsin sen çöp dedin diye çöp mu oluyor belki seveni oynuyanı var bunu anlamıyosun işte. sende ilerde bi iş yaparsan beğenmedim diyen ile çöp diyen olursa farkı anlarsın
OYUNU uzun süre oynadığımın sebebini okudunmu pc sadece düşük gereksibnimleri kaldırıyodu bende onu oynuyodum oyuna isteidğimi diywebilirim benim fikrim ve çoğu kişi böyle düşünüyor bu oyunu savunmana gerek yok

ahlatliinsan

80+ Bronze
Paranız bolsa oynayabilirsiniz.

Erda Yıldırım

80+ Gold
hesabı 50tlye sat git yemek ye daha karlı olursun

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
aimin gider sakın deneme bile

Excator23cm

80+ Gold
Hoşuna gidiyorsa oynanır

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
OYUNU uzun süre oynadığımın sebebini okudunmu pc sadece düşük gereksibnimleri kaldırıyodu bende onu oynuyodum oyuna isteidğimi diywebilirim benim fikrim ve çoğu kişi böyle düşünüyor bu oyunu savunmana gerek yok
Bilgisayarın çöp bile olsa bir kişi sevmediği bir oyunu uzun süre oynamaz aynı zamanda ben oyunu savunmuyorum farkindaysan iyi oyun oynayın süper oyun gibi ifadeler kullanmadım sadece senin kullandığin üslüba yorum yaptım neyse konuyu uzatmaya gerek yok sanırım yaşın
Küçük büyünce anlarsın ne demek istedigımi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,728
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom