Neler Yeni

Sizce Zula Oynanırmı?

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
boş yorum yapmayacağım oyun hakkında yorum yapacağım
öncelikle oyunu mekanikleri çöp hareketleri çok kötü silahların tepme oranı 0 sol tıka basıyolar direkt vuruyolar heleki koşarak vurma kimse elini wdan çekmiyor oyunun kitlesi çocuk adamı kanser eder rank sistemi kötü silahlar p2w oyun bu yüzden oyun oynanmaz ayrıca oyunun birsürü hitbox sorunu var
silahının tepmesini istiyosan +0 m4a1 kullanabilirsin :) evet oyunda çocuklar baya bir mevcut kurtulmak için klana girebilirsin mesela veya ts den infolu oynıyabilirsin.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Bence oynanmaz.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
silahının tepmesini istiyosan +0 m4a1 kullanabilirsin :) evet oyunda çocuklar baya bir mevcut kurtulmak için klana girebilirsin mesela veya ts den infolu oynıyabilirsin.
çok oynadım tslerde oyunu biliyorum sağol şuan boşa savunuyosun bildiğim oyunu

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Havada adam vurabiliyosun koşarak adam vurabiliyosun daha saymama gerek varmı silahalr bir kere bile tepmiyo
oyunun yapımcıları böyle istemiş böyle yapmış cs go gibi yavaş bi oyun değil mesela daha hızlı mekanikleri var sırf sen beğenmedin diye çöp mü oluyor

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Valoranttan 3ay banlıyım. Cs:go dada her maç mevlana hack geliyor. (Son girdiğim 8maç mevlana hack geldi) 3Ay kadar zula oynayıp tekrar valoranta geçmeyi düşünüyorum. Zulada 60Level +5 Setli hesapım var.
E madem başka oynayacak oyunun yok hesabında var oyna işte hile çok az Zula da. Hatta ben hiç karşılaşmadım.

w0cy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper Kuşku
Valoranttan 3ay banlıyım. Cs:go dada her maç mevlana hack geliyor. (Son girdiğim 8maç mevlana hack geldi) 3Ay kadar zula oynayıp tekrar valoranta geçmeyi düşünüyorum. Zulada 60Level +5 Setli hesapım var.
para tuzağı. oynayana gram saygı duymam.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
oyunun yapımcıları böyle istemiş böyle yapmış cs go gibi yavaş bi oyun değil mesela daha hızlı mekanikleri var sırf sen beğenmedin diye çöp mü oluyor
offff yorma be adamm oyun çöp kardeşim oyun değerleri kullanamay çalışıyo reklamını gördünmü bu değil falan diyo arkada mehter marşı çalıyo osmanlı tokadı falan oyuna bak ya oyunda havada adam vuruyosun çöp oyun hala daha savunuyosun

benim de +6 larım var ama yinede oynanmaz
+6 larım var dememin sebebi +7 olmadığı sürece altındakilerin hepsi artık düşük
kısaca boşver

-CrawL

80+ Gold
E madem başka oynayacaj oyunun yok hesabında var oyna işte hile çok az Zula da. Hatta ben hiç karşılaşmadım.
Hile neredeyse yok hocam ben 1yıla yakın oynadım sadece 1kere geldi. Cs de seçkinde olsan muhakkak oluyor hile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim de +6 larım var ama yinede oynanmaz
+6 larım var dememin sebebi +7 olmadığı sürece altındakilerin hepsi artık düşük
kısaca boşver
Fps oyunu olarak ne oynayayım? Valoranttan banlıyım Cs desen her maç mevlana hack geliyor.

Hile neredeyse yok hocam ben 1yıla yakın oynadım sadece 1kere geldi. Cs de seçkinde olsan muhakkak oluyor hile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fps oyunu olarak ne oynayayım? Valoranttan banlıyım Cs desen her maç mevlana hack geliyor.
yeni hesap aç valo oyna

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
çok oynadım tslerde oyunu biliyorum sağol şuan boşa savunuyosun bildiğim oyunu
çok oynadğına göre oyun sana zevk vermiş olmalı şuan çöp demen saçma pc m kaldırmıyodu dersen başka oyun alternetifleride vardı

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
çok oynadğına göre oyun sana zevk vermiş olmalı şuan çöp demen saçma pc m kaldırmıyodu dersen başka oyun alternetifleride vardı
Pcm yoktu tek o oyunu oynayabiliyordum .çok eskiydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,000
Üyeler
165,103
Son üye