Sizce Zula Oynanırmı?

Valoranttan 3ay banlıyım. Cs:go dada her maç mevlana hack geliyor. (Son girdiğim 8maç mevlana hack geldi) 3Ay kadar zula oynayıp tekrar valoranta geçmeyi düşünüyorum. Zulada 60Level +5 Setli hesapım var.
+7 falan gelmiş zevk verirse oynanır neden vermesin.
Bende sistemim ona yettiği zaman oynadım baya +5-6 karışık hesabım duruyor.

Evet zula iyi bir oyun değil. Ama seçenek olarak sadece cs go var ondada her maç hilelerle oynuyorum.
Mesela warface var cod var seçenek bol ben 2 3 yil zula oynadim ve çöp bu kadar.

R6 Oyna sarar.

Evet zula iyi bir oyun değil. Ama seçenek olarak sadece cs go var ondada her maç hilelerle oynuyorum.
silahların kötü değilse oynanır bende oynuyorum 91 lvl im

Valoranttan 3ay banlıyım. Cs:go dada her maç mevlana hack geliyor. (Son girdiğim 8maç mevlana hack geldi) 3Ay kadar zula oynayıp tekrar valoranta geçmeyi düşünüyorum. Zulada 60Level +5 Setli hesapım var.
hayır

eğer kredi kartının limiti çok fazla ise oynayabilirsin

o zaman oynama hiç fortnite falan oynayabilirsin en fazla kaliteli bir şey istiyorsan zulaya hiç adım bile atma.

Konu burada bitmiştir başka oyunlarda var keşfet tabii ki pcnin durumunu bilemem eer iyi bir pc varsa biraz paraya kıyıp rust tarzı oyun alabbilirsin.

Ne oynayabilirim ücretsiz fps oyunu olarak.

boş yorum yapmayacağım oyun hakkında yorum yapacağım
öncelikle oyunu mekanikleri çöp hareketleri çok kötü silahların tepme oranı 0 sol tıka basıyolar direkt vuruyolar heleki koşarak vurma kimse elini wdan çekmiyor oyunun kitlesi çocuk adamı kanser eder rank sistemi kötü silahlar p2w oyun bu yüzden oyun oynanmaz ayrıca oyunun birsürü hitbox sorunu var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,850
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri