safkdlklash
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 790
Elimde hali hazırda bir zula hesabı var sizce bu dönemde zulaya başlanırmı
(Valorant pcmde çok drop giriyor)
zula başlarsan şu oyuncular içerisinde oynarsın ama 6ay önce sorsan başlama derdim eğer iyi oynayabilirsen gelişirsin oyun içindeElimde hali hazırda bir zula hesabı var sizce bu dönemde zulaya başlanırmı
ne alaka be kardeşim oyun : PARAA istiyor kısacasızula başlarsan şu oyuncular içerisinde oynarsın ama 6ay önce sorsan başlama derdim eğer iyi oynayabilirsen gelişirsin oyun içinde
oynuyormusun oyunune alaka be kardeşim oyun : PARAA istiyor kısacası
evet biliyorum hatta çok iyi 1 sene önce çok oynardım şimdide bi kez oynadım kısacası paran varsa kill bedava senin içinoynuyormusun oyunu
Zaten bir süre önce oynuyordum tekrar başlamak mantıklıysa indireyimzula başlarsan şu oyuncular içerisinde oynarsın ama 6ay önce sorsan başlama derdim eğer iyi oynayabilirsen gelişirsin oyun içinde
Evet o yanı doğrune alaka be kardeşim oyun : PARAA istiyor kısacası
Yapma Lütfen o oyundan uzak dur aileni batırırsın cs 1.6 ya goZaten bir süre önce oynuyordum tekrar başlamak mantıklıysa indireyim
EĞER GÜZEL BİR HESABIN VARSA OYNANIR HOCAMZaten bir süre önce oynuyordum tekrar başlamak mantıklıysa indireyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet o yanı doğru
Doğru adam silaha + basıyor bir mermiyle hs atıyoevet biliyorum hatta çok iyi 1 sene önce çok oynardım şimdide bi kez oynadım kısacası paran varsa kill bedava senin için
bilmediğiniz konularda mesaj yazmayın hocamYapma Lütfen o oyundan uzak dur aileni batırırsın cs 1.6 ya go