Bieshala
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 357
Kredi Kartın Varmı ?Elimde hali hazırda bir zula hesabı var sizce bu dönemde zulaya başlanırmı
(Valorant pcmde çok drop giriyor)
Kredi Kartın Varmı ?Elimde hali hazırda bir zula hesabı var sizce bu dönemde zulaya başlanırmı
(Valorant pcmde çok drop giriyor)
O parayı verirken hiçmi için acımadıben bi kere 40TL yatırdım zulaya 2 yıldır boşluğa verdiğim paraya üzülüyorum.
Kredi Kartın Varmı ?
Maalesef sadece papara var ama zula için kredi çekecem (!)Kredi Kartın Varmı ?
CS 1.6 bunnyhop duygulandımcs 1.6 oyna daha kaliteli
GünaydınMcde oynuyorum sınırsız mptli fln hesap var başlarım heralde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne oyuna +7 mi gelmiş
2 yıl 3 yıl önce velettik be abi.O parayı verirken hiçmi için acımadı
Cs 1.6 Jailbreak Veya Zombi Serverlerine Gir Daha Çok Eğlenirsin.Maalesef sadece papara var ama zula için kredi çekecem (!)
CS 1.6 bunnyhop duygulandım
mIRC zamanları güzeldi. Bilmem bilir misin o kısımları sen. "M1 olunur" hey gidi günler...Maalesef sadece papara var ama zula için kredi çekecem (!)
CS 1.6 bunnyhop duygulandım
M468 di heralde ah be m468 e atılan o hsler40tl verdim ala ala yalnızda +1 kar98 aldım bide m416 çakması vardı adını hatırlamıyorum onu almıştım
Hiç unuturmuyummIRC zamanları güzeldi. Bilmem bilir misin o kısımları sen. "M1 olunur" hey gidi günler...
Bunu çok oynuyorum birde MTA birde MC artık canım biraz FPS oyunu istedi zulada velet pataklama zamanıCs 1.6 Jailbreak Veya Zombi Serverlerine Gir Daha Çok Eğlenirsin.
m6lwrc40tl verdim ala ala yalnızca +1 kar98 aldım bide m416 çakması vardı adını hatırlamıyorum onu almıştım
Bakalım napacaz bir şans vericem kanser olursam silerimbaşlama battleye çöp bir anti cheat hile ile ilgili forumlarda birsürü kernal injector paylaşılıyor hilesi çok basit yapılıyor yani kanser olursun
m6lwrc