01adanalı
80+ Silver
Ben göremedim öyle bir şey .Gerek yok sign in options dan offline mode basabilirsin.
Ben göremedim öyle bir şey .Gerek yok sign in options dan offline mode basabilirsin.
hocam siz yeni hesap açın o daha mantıklıBen göremedim öyle bir şey .
Outlook kullanacaksanız hesap oluşturun eğer kullanmam diyorsanız sign in options da 2.seçenek olması lazım ona bastığınızda ofline olarak devam edersiniz.Ben göremedim öyle bir şey .
Yeni hesap açtım öylesine artık.Outlook kullanacaksanız hesap oluşturun eğer kullanmam diyorsanız sign in options da 2.seçenek olması lazım ona bastığınızda ofline olarak devam edersiniz.
hocam ama yeni hotmail hesabı açması daha mantıklı zaten bir daha kullanmazOutlook kullanacaksanız hesap oluşturun eğer kullanmam diyorsanız sign in options da 2.seçenek olması lazım ona bastığınızda ofline olarak devam edersiniz.
Ben beğendim W11'i valla gayet güzel olmuş bir kaç özellik daha keşfettim.hocam ama yeni hotmail hesabı açması daha mantıklı zaten bir daha kullanmaz
bence de güzelBen beğendim W11'i valla gayet güzel olmuş bir kaç özellik daha keşfettim.
Baya da hızlı çalışıyor Türkçe yaptım.bence de güzel
Nasıl kurdun bi rehber yap
Kurdum artık .[Rehber] Windows 11'i VirtualMachine'e Kurma
Virtual Box'ı İndirme --İlk olarak bu siteden VirtualBox'ı edinmeniz gerekiyor. Biz Windows'a kuracağımız için Windows için olan versiyonu indireceğiz. "Windows host"a tıkladıktan sonra kurulum için gerekli olan indirmeye başlayacaktır. --VirtualBox'ı kuruyoruz. Kurarken ekstra hizmetleri de...forum.donanimarsivi.com
Kurulum yerinde geri tuşuna basıyorsunuz sol üstteki ardından sign with offline seçeneği de çıkıyor, hesap yerinde.Ben göremedim öyle bir şey .
bende çok kasıyo ama sanırım işlemcinin yarısını verdiğimdenBaya da hızlı çalışıyor Türkçe yaptım.
Ben 1 çekirdek verdim. O da yeterli oluyor. Bence sürücüleri olmadığı için kasıyor gibi geliyor. Orijinal sisteme kurunca daha düzgün bir performans vericektir.bende çok kasıyo ama sanırım işlemcinin yarısını verdiğimden