Neler Yeni

Yardım Size çocukken tanıştığım sonsuz mario oyununu anlatacağım bana bulun onu!

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
hatırladığım kadarını anlatıyorum muhtemelen o zamanlar 2000 veya 2006 arasında yıllardı
babam yuvarlak kasa bir atari getirmişti ve içinde asla bitmeyen ve hatrı sayılır derecede daha güzel grafik (çoğunklukla 2d di ama grafik zamanına göre aşık eden cinsteydi) gelişmiş sonsuz mario oyunu vardı sadece
(krem veya gri renkteydi atarinin kasası kalın büyük kutu gibi) ben hala nintendo olabilir diye dusunuyorum ama
kabloları kalın ve epey dayanıklıydı modifiye edilmiş gibi üzerindeki disketi sanırım sökülemiyordu sökülse bile bozulmasına sebeep oluyordu
Sadece mario vardı başka oyun asla yoktu oda 1 adet ama sınırsız bir evreni vardı.
ilk basladığımda lavlı bi bir yerde canavarı yenmiştim 3 kafalı bişedi emin değilim
sonrasında resmen sonsuz bir yolculuğa cıktım oyun sınırsız dallar ve haritalara açılıyordu her seviyede (kaldığın yerden devam edebiliyorsun) yeni araziler yeni düşmanlar mesela bir bölümde toprak parcalarının üzerine atlaya atlaya gidiyordum kılıç balığı vardı suda onlar çarparsa ölüyorsun
arkadaşlar o kadar güzeldi ki gerçekten şuan sıkılmadan bitirene kadar inat eder günlerce oynarsınız
O OYUNUN ADINI BANA BULUR MUSUNUZ? SİZDE FAYDALANIRSINIZ EŞSİZ BİR YAPIMDI ÖYLE SIRADAN ATARİLERDEKİ MARİOLAR GİBİ DEĞİL! GELİŞTİRİLMİŞ MÜKEMMEL hatta suan bilgisayar evrenine uyarlanmışsa bayılacak çok kişi olduğuna eminim bu forumda

not: yapay zeka bile bulamadı .d

şuan bulabilsem bir şekilde bilgisayara kurmayı bulacağım 2 3 gün hardcore sıkılmadan oynarım tatilimde
Mesaj otomatik birleştirildi:

BENZER AMA DAHA İRİ KALIN VE DAYANIKLIYDI ÜZERİNDE İRİ BİR KASET TAKILIYDI modifikasyon olabilir diyede düşünüyorum bir yandan

1737032629448.jpeg

Son düzenleme:

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
hayati bir mesele oldu artık bunu bulmalıyız :D

o dönemlerde daha vitamin bile değildim fakat birkaç araştırma yapıp bulmaya çalışacağım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayati bir mesele oldu artık bunu bulmalıyız :D
valla öyle ya bulsam 2 3 gün yapışcam en az :D ama cidden eğlenceli varya böyle aşırı yenicilerden değilsen bağımlı yapıyo resmen

hep yeni temalar yeni yerler acaba karşıma şimdi ne çıkacak düşüncesi derken su gibi akıyor

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
valla öyle ya bulsam 2 3 gün yapışcam en az :D ama cidden eğlenceli varya böyle aşırı yenicilerden değilsen bağımlı yapıyo resmen

hep yeni temalar yeni yerler acaba karşıma şimdi ne çıkacak düşüncesi derken su gibi akıyor
hocam ufak bir yapay zekaya sordum belki yardımcı olabilir

Selam! Bahsettiğiniz oyun ve konsol hakkında daha fazla bilgi vereyim.

Anladığım kadarıyla, 2000-2006 yılları arasında "sonsuz bölüm" özelliği olan bir Mario oyunundan bahsediyorsunuz. Bu tür özelliklere sahip olan oyunlar genellikle orijinal Mario oyunlarının modifiye edilmiş versiyonları veya emülatör oyunları olabilir.

Ancak, belirttiğiniz "sonsuz bölüm" (endless levels) ve "Atari" tarzı bir konsolda bulunan bir Mario oyunu, özellikle Super Nintendo (SNES) ve Famicom sistemlerinin modern emülasyonlarında sıkça rastlanan bir özellik. Fakat, özel bir konsol ismi olarak "Nintendo Super Famicom" ve "Atari" karışımı bir kavramdan bahsettiğiniz için, bu konsol aslında bir emülatör veya modifiye edilmiş bir cihaz olabilir.

Bu tür emülatör cihazları, genellikle çok sayıda eski oyun içeren ve Mario gibi klasik oyunlara benzer oyunları içinde barındıran cihazlardır. Örneğin, bazı taşınabilir oyun konsolları ya da TV'ye bağlanan mini cihazlar, eski Super Mario oyunlarının "sonsuz bölüm" gibi özelliklere sahip olan versiyonlarını sunuyor olabilir.

Belirttiğiniz oyun, özellikle Super Mario'nun bir versiyonuysa, bu "sonsuz bölümler" özellikle modifiye edilmiş ROM'lar ya da "Super Mario Bros."un değişik versiyonlarında görülmüş olabilir. Ancak, belirli bir konsol ismi olarak kesin bir şey söylemek zor.

Başka bir şey eklemek veya daha fazla bilgi sağlamak isterseniz, yardımcı olabilirim!

daha detaylı bilgi verebilir misiniz biraz daha araştırma yapacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mert Güler
1737046500431.png

Super mario world olabilir mi bakar mısın ?

Birsürü map vardı o oyunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
Alıntıyı görüntüle

Super mario world olabilir mi bakar mısın ?

Birsürü map vardı o oyunda
İnternette araştırıp ilk bölümünü oynayacağım, o ise haber veririm. Ancak cihaz olarak pek benzemiyor veya fotoğraf açısı yüzünden tanımamış olabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mert Güler
1737046965886.png
1737047017099.png

Bunlardan biri anımsattı mı sana ona da bak bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bunlardan biri anımsattı mı sana ona da bak bakalım
SOLDAKİ world falan yazan kasa olarak çok benziyor aşırı ama benimkinde marka model resim yoktu yan sanayileri yapılmış mıydı acaba zamanında bundan olabilir mi bununda kasedi kocaman benimkide öyledi
ama biraz daha sanki kalındı kasa eğer hatalı değilsem. acaba bulmuş olabilir miyizz yan sanayii falan

Son düzenleme:

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
SOLDAKİ world falan yazan kasa olarak çok benziyor aşırı ama benimkinde marka model resim yoktu yan sanayileri yapılmış mıydı acaba zamanında bundan olabilir mi bununda kasedi kocaman benimkide öyledi
ama biraz daha kalındı kasa eğer hatalı değilsem. acaba bulmuş olabilir miyizz yan sanayii falan
benim attığım mesajda yapay zekanın cevabı custom model olarak yapılanlar varmış galiba alıp modifikasyon yapıp satanlar veya kullananlar vardır herhalde o dönemlerde

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
benim attığım mesajda yapay zekanın cevabı custom model olarak yapılanlar varmış galiba alıp modifikasyon yapıp satanlar veya kullananlar vardır herhalde o dönemlerde
acaba oyunuda aynı mıdır ya umarım aynıdır sevindim

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241