abart 5kya herkes geçinir ama sadece geçinirsin başka bir şey yapamazsın 10k kazanırsan eşya falan alırsınBundan 2-3 yıl önce yeterdi ama şu an ülkenin durumu kötü rahat aile geçindirmek için evin yoksa 12000 varsa 10000 en az gerekir bence
Napalım teknolojik aletler çok pahalı bir de güzel ev ve güzel bir araba istiyorsan en az 30k lazım bence.2 çocuklu bi aile için bence 6000 falan lazım en az
Mesaj otomatik birleştirildi:
en az 30k diyenler sanırım gucci falan giyip sarayda yaşıyo
kimse değilde çoğu kesim daha doğru olurKimse niye kazanmasin? Ben kazanıyorum şükür. Kazananlar da var. Genelleme yapmayın.
Aile 5 kişi felansa en az 30-40k lazım güzel bir hayat için bence.Benim Ailem Babam 12K almasına rağmen Zor geçiriyoruz Annem ise 6K almakta ama zor yani çok zor ideal gelir sanırım artık 65 100K.
çekirdek aile ben annem babam yok aga evimizim kirası 1500 lira araba var tamam ama zor yani anlamadım ekonomi gerçekten bu kadar bitti mi yawAile 5 kişi felansa en az 30-40k lazım güzel bir hayat için bence.
18k ya geçinemiyor musun cidden Yok artık.Benim Ailem Babam 12K almasına rağmen Zor geçiriyoruz Annem ise 6K almakta ama zor yani çok zor ideal gelir sanırım artık 65 100K.