Neler Yeni

Size Göre TR'nin Harcanan İnsanları

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
1 - (SANIRIM BAĞIRMA GÜCÜNE ALDANIYORUM) Recep Tayyip Erdoğan, esprisine yazmıyorum adamda harbiden manyak bir irade ve özgüven var. Şöyle biri dışişleri bakanı olup davranışlarında dini esas almadan konuşsa bana göre döneminin en iyi dışişleri bakanı olur. Düşünsenize böyle sert konuşabilen siyasetçi az olur.

2 - Canan Karatay, bu kadın ne harcandı ya! Yüzlerce kere televizyona çıktı ve bazen üst üste aynı şeyleri söyledi. Fakat çıktırım birkaç doktor dedikleri şöyle yalan dedi diye eritmeye çalışıyorlar Canan ablayı. Kadın on yıllarca okumuş artık alternatif tıpın kendisi olmuş derecede ve mantıklı birşeyler söylüyor. Sonra bazıları "ama..." diye o araya düşük çeneli şekilde giriyor.

3 - Celal Şengör, bu adam odasına bir bakış atsanız ne olduğunu gayet iyi anlarsınız. Kendisine gelen röportajlarda şu kitapta şu var diyen birini anında yalanlayabilecek hafıza ve bilgiye sahip. Fakat nedense dinlemek yerine dini görüşüne göre davranıldığı için geçmişinde çok büyük ayrımcılıklar yapılıyor. Şu konuşmaya bakın. Celal Şengör'ün asıl anlatmak istediği şeylere odaklanmayıp "O Müslüman değil. O zaman dediği şeyler yalan." kafalı insanlar birinin 2 laf boş yaptığı şeylere 2 dakika alkışlıyorlar. Gerçekten şu adamın değerlendirilmesi lazım.

Peki size göre harcanan başka TR insanları?

Son düzenleme:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Celal Şengör'ün harcandığını düşünmüyorum. Türk halkı onu harcayacak seviyede değil, koskoca bilim adamı. Yaşınızdan çok ödül almış, yaşamış günleriniz kadar makale ve araştırması var, dünyanın en değerli kütüphanelerinden birine sahip.

Onun dışında Erdoğan'ın boşa harcanmasına katılmıyorum. Erdoğan harcanmadı, yüceltildi. Eline Kur'an'ı alıp dini satan adamları pek sever bizim milletimiz. Yurt dışındaki yaptığı şeylerde şov. Karşısındaki adamlar eğitimli insanlar olduğu için karşı çıkmıyorlar. Adam daha İngilizce bilmiyor. One minute diyerek dış politika yürütebileceğini sanıyor. Gerçi sonra yaptıklarına pişman oluyor ve geri adım atıyor orası ayrı komikte. Neyse.

Türkiye'de harcanan çok bürokrat ve bilim insanı var. Suikastle öldürülen çok mühendis var. Bu mühendisler boş mühendisler de değil, ASELSAN gibi ülkenin savunma sanayinde başı çeken yerlerde çalışan, ülkeye çok faydası dokunacak mühendisler. Teröristler tarafından katledildi. Ben onları sayardım.

The Batman

80+ Silver
Dini kendi çıkarları için kullanan adam mı harcandı?
Kanuniye s.lak diyen celal şengöru ben ciddiye almıyorum
Tr de isim yapmış harcanmış isim bence son zamanlarda yok harcanan kitle belli bilim insanları

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Celal Şengör'ün harcandığını düşünmüyorum. Türk halkı onu harcayacak seviyede değil, koskoca bilim adamı. Yaşınızdan çok ödül almış, yaşamış günleriniz kadar makale ve araştırması var, dünyanın en değerli kütüphanelerinden birine sahip.

Onun dışında Erdoğan'ın boşa harcanmasına katılmıyorum. Erdoğan harcanmadı, yüceltildi. Eline Kur'an'ı alıp dini satan adamları pek sever bizim milletimiz. Yurt dışındaki yaptığı şeylerde şov. Karşısındaki adamlar eğitimli insanlar olduğu için karşı çıkmıyorlar. Adam daha İngilizce bilmiyor. One minute diyerek dış politika yürütebileceğini sanıyor. Gerçi sonra yaptıklarına pişman oluyor ve geri adım atıyor orası ayrı komikte. Neyse.

Türkiye'de harcanan çok bürokrat ve bilim insanı var. Suikastle öldürülen çok mühendis var. Ben onları sayardım.
"RTE konusunda sanırım haklısınız. Celal Şengör'ü ise harcamayacak insanların olduğu doğru fakat onu yalanlamaya çalışanlarında hiç azımsanıcak miktarda olmadığı" şekilde değiştiriyorum.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Celal Şengör'ü ise harcamayacak insanların olduğu doğru fakat onu yalanlamaya çalışanlarında hiç azımsanıcak miktarda olmadığı" şekilde değiştiriyorum.
Onun seviyesinde değiliz, konuştuklarımız ve konuşulanlar boş.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dini kendi çıkarları için kullanan adam mı harcandı?
Kanuniye s.lak diyen celal şengöru ben ciddiye almıyorum
Tr de isim yapmış harcanmış isim bence son zamanlarda yok harcanan kitle belli bilim insanları
RTE konusunda haklısınız fakat Osmanlı tahtına her monaşi devletinde olduğu gibi kötü yöneticilerin geçtiği bir gerçek.

The Batman

80+ Silver
RTE konusunda haklısınız fakat Osmanlı tahtına her monaşi devletinde olduğu gibi kötü yöneticilerin geçtiği bir gerçek.
Celal Şengör doğru söyledikleri var ama her alanda kendini iyi sanıyor ve saçmalıyor neyse kadir mısıroğlu harcandı diyecekler cıkacak bence içime dogdu bı pusayım bu konuya

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
1 - Recep Tayyip Erdoğan, esprisine yazmıyorum adamda harbiden manyak bir irade ve özgüven var. Şöyle biri dışişleri bakanı olup davranışlarında dini esas almadan konuşsa bana göre döneminin en iyi dışişleri bakanı olur. Düşünsenize böyle sert konuşabilen siyasetçi az olur.

2 - Canan Karatay, bu kadın ne harcandı ya! Yüzlerce kere televizyona çıktı ve bazen üst üste aynı şeyleri söyledi. Fakat çıktırım birkaç doktor dedikleri şöyle yalan dedi diye eritmeye çalışıyorlar Canan ablayı. Kadın on yıllarca okumuş artık alternatif tıpın kendisi olmuş derecede ve mantıklı birşeyler söylüyor. Sonra bazıları "ama..." diye o araya düşük çeneli şekilde giriyor.

3 - Celal Şengör, bu adam odasına bir bakış atsanız ne olduğunu gayet iyi anlarsınız. Kendisine gelen röportajlarda şu kitapta şu var diyen birini anında yalanlayabilecek hafıza ve bilgiye sahip. Fakat nedense dinlemek yerine dini görüşüne göre davranıldığı için geçmişinde çok büyük ayrımcılıklar yapılıyor. Şu konuşmaya bakın. Celal Şengör'ün asıl anlatmak istediği şeylere odaklanmayıp "O Müslüman değil. O zaman dediği şeyler yalan." kafalı insanlar birinin 2 laf boş yaptığı şeylere 2 dakika alkışlıyorlar. Gerçekten şu adamın değerlendirilmesi lazım.

Peki size göre harcanan başka TR insanları?
Gulsen
Aleyna tilki
Lylo
Duygu koseğlu
Sibel kekilli

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Celal Şengör doğru söyledikleri var ama her alanda kendini iyi sanıyor ve saçmalıyor neyse kadir mısıroğlu harcandı diyecekler cıkacak bence içime dogdu bı pusayım bu konuya
Saçmalıyor? Mesela?

Top Bottom