Sizi neler mutlu eder?

şakşukacı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
709
Çok sıkıldım. Bilgisayar da takılmak bile sıktı. Yeni zevkler denemek istiyorum. Sizi eğlendiren şeyler nedir?

Hocam çıkın gezin dışarıda veya arkadaşınız varsa buluşun gezin oyla
Ben genelde hep gezelim yazarım onların da bahanesi olur veya gruba hiç bakmazlar. Tek başıma da para harcamadan gezmek imkansız geliyor. Ama önceden tek bile olsam dolaşırdım. Yeniden başlamam lazım.

evin dışında yapılan çoğu aktivite ama evin içinde insan illaki sıkılıyor ama dışarısı sonsuz genişlikte

Enstruman çalmayı öğrenmek.

Çok sıkıldım. Bilgisayar da takılmak bile sıktı. Yeni zevkler denemek istiyorum. Sizi eğlendiren şeyler nedir?
Hayatımı derse adamış biri olarak 17 yılımı boşa geçirmişim şimdide Allah bir hastalık verdi o hastalıkla cebelleşiyorum

Kurtlar Vadisi izlemek,Kurtlar Vadisi sahneleri izlemek,Kurtlar Vadisi detayları izlemek,Kurtlar Vadisi haberlerine bakmak.
Kurtlar vadisi, kurtlar vadisi detaylar, kurt vadisi, Polat Alemdar, abdüley Polat dans, Deli kurt, Polat, mafya, nasıl mafya olunur, Polat indir free😎

5 cm uzun olma formda olma ve daha güçlü olma düz saç takıntı ve sıkıntıların bitmesi +para

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,569
Üyeler
184,945
Son üye
JusticeFury
Geri