Neler Yeni

Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

Pablooo41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Resul aşır
Abi en buyuk hatayı bilgisayrımı marka alarak yapmışım ben ve sony telefonum bana az çektirmediler...

bekir.440

80+
Samsung A50 aldıktan 1 ay sonra Redmi Note 8 Pro çıktı hemde 500TL daha ucuza. :(

Pablooo41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Resul aşır
Everest SGM-X7 PRO Mouse kesinlikle. Başlarda iyiydi ama tekerleği 1 haftada bozuldu, sadece 2 kere hafif düştükten sonra içinde bi parça kırıldı. Çalışıyordu ama kırık parça içinde ses yapıyordu ve rahatsız ediyordu. RGB'si rengarenkti rengi değişiyordu 1 aya sadece kırmızı oldu ve parlaklığı azaldı.2 Ay sonra takılmalar başladı. Sonra Bloody A90 aldım zaten gayet memnunum ondan.
ben şuan kullanıyorum everest sgm x7 yi 2 senedir kullanıyorum ama hiç bir kötü yanı olmadı benim için kardeşim..

bekir.440

80+
samsung telefona para verilmez be dostum, çinli markalar daha uygun daha çok özellikli cihaz üretiyorlar
Eskisi gibi olmadıgını söyleyebilirim eski telefonları gibi kasma problemi vs yok cihazdanda memnunun aslında ama 1 ay daha bekleyip Redmi Note 8 Pro alsam daha iyi olacaktı.

BatuuKYs

80+
Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.

NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
Samsung Galaxy A70 Marka Telefonum. İlk Çıktığı Hafta Almıştım 3.400 TL ye. Şimdi 2.800 TL

RmzDayi

80+ Silver
Eskisi gibi olmadıgını söyleyebilirim eski telefonları gibi kasma problemi vs yok cihazdanda memnunun aslında ama 1 ay daha bekleyip Redmi Note 8 Pro alsam daha iyi olacaktı.
dostum buna yapacak bişi yok :)
bence casper via a3 plus almıştım zamanında bozulsun diye bekliyorum ama banamısın demiyo :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Efe Karataş
Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.

NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
evet gamepower saber rgb internette dolaşırken görmüştüm o sırada da klavye ihtiyacım vardı hem mekanik hem ucuz diye hemen sipariş verdim ama yay sesi çok fazla

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Mousein bir suçu yok kardeşinin olduğuna pişman olmalısın bu durumda. :D

Benim pişman olduğum G102 mouse, kablosu eridi.
Bi kafa attığında bozuluyorsa ne anlamı kaldı?
Önceki faremi duvara fırlatıyodum sekip geri geliyordu oyuna devam ediyordum

Top Bottom