ben şuan kullanıyorum everest sgm x7 yi 2 senedir kullanıyorum ama hiç bir kötü yanı olmadı benim için kardeşim..Everest SGM-X7 PRO Mouse kesinlikle. Başlarda iyiydi ama tekerleği 1 haftada bozuldu, sadece 2 kere hafif düştükten sonra içinde bi parça kırıldı. Çalışıyordu ama kırık parça içinde ses yapıyordu ve rahatsız ediyordu. RGB'si rengarenkti rengi değişiyordu 1 aya sadece kırmızı oldu ve parlaklığı azaldı.2 Ay sonra takılmalar başladı. Sonra Bloody A90 aldım zaten gayet memnunum ondan.
samsung telefona para verilmez be dostum, çinli markalar daha uygun daha çok özellikli cihaz üretiyorlarSamsung A50 aldıktan 1 ay sonra Redmi Note 8 Pro çıktı hemde 500TL daha ucuza.
Eskisi gibi olmadıgını söyleyebilirim eski telefonları gibi kasma problemi vs yok cihazdanda memnunun aslında ama 1 ay daha bekleyip Redmi Note 8 Pro alsam daha iyi olacaktı.samsung telefona para verilmez be dostum, çinli markalar daha uygun daha çok özellikli cihaz üretiyorlar
Samsung Galaxy A70 Marka Telefonum. İlk Çıktığı Hafta Almıştım 3.400 TL ye. Şimdi 2.800 TLDeğerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
dostum buna yapacak bişi yokEskisi gibi olmadıgını söyleyebilirim eski telefonları gibi kasma problemi vs yok cihazdanda memnunun aslında ama 1 ay daha bekleyip Redmi Note 8 Pro alsam daha iyi olacaktı.
evet gamepower saber rgb internette dolaşırken görmüştüm o sırada da klavye ihtiyacım vardı hem mekanik hem ucuz diye hemen sipariş verdim ama yay sesi çok fazlaDeğerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
Mousein bir suçu yok kardeşinin olduğuna pişman olmalısın bu durumda.Everest mouse.
2 haftada kardeşim kafa atıp kırdı.
Bi kafa attığında bozuluyorsa ne anlamı kaldı?Mousein bir suçu yok kardeşinin olduğuna pişman olmalısın bu durumda.
Benim pişman olduğum G102 mouse, kablosu eridi.