Neler Yeni

Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Acer KA242 YBİ monitör. Aslında çok da pişman değilim ama bana göre ihtiyaçlarım doğrultusunda yetersiz kalıyor.
Bence başlı başına alınmaması için bir sebep monitör çok çok fazla sallanıyor Allah Korusun bir depremde monitör yerinden kırılır benden demesi. Ya masaya temas ettiğim an bir monitör sallanır mı ya. Gerçekten çok kötü.
Bir de çıkış sayısı çok az mesela yakında Series S almayı düşünüyorum ve mecburen monitörde kullanacağım. Ancak monitörümde kullanmam için HDMI çoğaltıcı yada HDMI to VGA kullanmam gerekecek buda görüntü kaybına illa ki yol açacaktır. Ah bir tane daha HDMI çıkışı olsaydı mükemmel olurdu.

Acer KA242 YBİ monitör. Aslında çok da pişman değilim ama bana göre ihtiyaçlarım doğrultusunda yetersiz kalıyor.
Bence başlı başına alınmaması için bir sebep monitör çok çok fazla sallanıyor Allah Korusun bir depremde monitör yerinden kırılır benden demesi. Ya masaya temas ettiğim an bir monitör sallanır mı ya. Gerçekten çok kötü.
Bir de çıkış sayısı çok az mesela yakında Series S almayı düşünüyorum ve mecburen monitörde kullanacağım. Ancak monitörümde kullanmam için HDMI çoğaltıcı yada HDMI to VGA kullanmam gerekecek buda görüntü kaybına illa ki yol açacaktır. Ah bir tane daha HDMI çıkışı olsaydı mükemmel olurdu.
Konun tarihine bakarsan iyi olur farketmedin sanırım.

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
silindi.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
İnşallah hocam cümlemize. Eğer bu virüs yaza kadar biterse bu pc yi 2k ya satıp yazın çalışıp babamdan da bi 2k borç alıp toplamayı düşünüyoruum.
Ancak işler rennes için beklenildiği gibi gitmedi...

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Geçen sene 2. elde 250'e 8gb corsair lpx 3000mhz ram almıştım, 6-7 ay boyunca sistemim ara ara görüntü vermiyordu, XMP açtırmadığı oluyordu kısaca, neyse ki neoforzaları alınca kurtuldum o ram'lerden.

Avolay

80+ Gold
Piranha kulaklık almıştım idare etsin diye kulaklığım bile yoktu I5 2450M GT520M laptop kullanıyordum ama pedler o kadar sertti ki keşke almasaydım :D
15 dakikada bir acıdan çıkarıyordum

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.

NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
2.el jd120 almam piyasaya bakmadan aynı paraya incehesaba 0 ı gelmişti :D

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Burası laik bir forum (!)
Arctic Mx-4 aldım ama leptop kapağı vidası yalama yapmış kullanamadım iade edemiyorum dışarıda çıkamıyorum üşendim.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Cooler Master K500L 600W PSU’lu kasa.

Kaliteli olsun diye onca RGB kasa varken gidip bunu almıştım. Hayatımda böyle fan sesi duymadım. Hem PSU’su ses olarak sorunlu hem fanları aşırı sesli.

Sonrasında bir fan seti aldım ve ben bu kasayı niye aldım, niye aylarca bu sese katlandım diyorum. PSU sorunu hala var ama ona yapacak bir şey yok ☹️

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Bimden kulaklık aldım 3 saatte bozuldu o.O2
Haylou Gt1 Plusa geçtim, memnunum :D

Top Bottom