Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

Acer KA242 YBİ monitör. Aslında çok da pişman değilim ama bana göre ihtiyaçlarım doğrultusunda yetersiz kalıyor.
Bence başlı başına alınmaması için bir sebep monitör çok çok fazla sallanıyor Allah Korusun bir depremde monitör yerinden kırılır benden demesi. Ya masaya temas ettiğim an bir monitör sallanır mı ya. Gerçekten çok kötü.
Bir de çıkış sayısı çok az mesela yakında Series S almayı düşünüyorum ve mecburen monitörde kullanacağım. Ancak monitörümde kullanmam için HDMI çoğaltıcı yada HDMI to VGA kullanmam gerekecek buda görüntü kaybına illa ki yol açacaktır. Ah bir tane daha HDMI çıkışı olsaydı mükemmel olurdu.

Acer KA242 YBİ monitör. Aslında çok da pişman değilim ama bana göre ihtiyaçlarım doğrultusunda yetersiz kalıyor.
Bence başlı başına alınmaması için bir sebep monitör çok çok fazla sallanıyor Allah Korusun bir depremde monitör yerinden kırılır benden demesi. Ya masaya temas ettiğim an bir monitör sallanır mı ya. Gerçekten çok kötü.
Bir de çıkış sayısı çok az mesela yakında Series S almayı düşünüyorum ve mecburen monitörde kullanacağım. Ancak monitörümde kullanmam için HDMI çoğaltıcı yada HDMI to VGA kullanmam gerekecek buda görüntü kaybına illa ki yol açacaktır. Ah bir tane daha HDMI çıkışı olsaydı mükemmel olurdu.
Konun tarihine bakarsan iyi olur farketmedin sanırım.

silindi.

j7 prime 2 telefonumu nerden aldım diyorum hep hiç bir işe yaramıyor

Geçen sene 2. elde 250'e 8gb corsair lpx 3000mhz ram almıştım, 6-7 ay boyunca sistemim ara ara görüntü vermiyordu, XMP açtırmadığı oluyordu kısaca, neyse ki neoforzaları alınca kurtuldum o ram'lerden.

Piranha kulaklık almıştım idare etsin diye kulaklığım bile yoktu I5 2450M GT520M laptop kullanıyordum ama pedler o kadar sertti ki keşke almasaydım :D
15 dakikada bir acıdan çıkarıyordum

Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.

NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
2.el jd120 almam piyasaya bakmadan aynı paraya incehesaba 0 ı gelmişti :D

Burası laik bir forum (!)
Arctic Mx-4 aldım ama leptop kapağı vidası yalama yapmış kullanamadım iade edemiyorum dışarıda çıkamıyorum üşendim.

Cooler Master K500L 600W PSU’lu kasa.

Kaliteli olsun diye onca RGB kasa varken gidip bunu almıştım. Hayatımda böyle fan sesi duymadım. Hem PSU’su ses olarak sorunlu hem fanları aşırı sesli.

Sonrasında bir fan seti aldım ve ben bu kasayı niye aldım, niye aylarca bu sese katlandım diyorum. PSU sorunu hala var ama ona yapacak bir şey yok ☹️

Bimden kulaklık aldım 3 saatte bozuldu o.O2
Haylou Gt1 Plusa geçtim, memnunum :D

Geri