EMREG
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 17,427
Hort hort usta tarihe bak
Everest mouse.
2 haftada kardeşim kafa atıp kırdı.
Everest mouse.
2 haftada kardeşim kafa atıp kırdı.
Konun tarihine bakarsan iyi olur farketmedin sanırım.Acer KA242 YBİ monitör. Aslında çok da pişman değilim ama bana göre ihtiyaçlarım doğrultusunda yetersiz kalıyor.
Bence başlı başına alınmaması için bir sebep monitör çok çok fazla sallanıyor Allah Korusun bir depremde monitör yerinden kırılır benden demesi. Ya masaya temas ettiğim an bir monitör sallanır mı ya. Gerçekten çok kötü.
Bir de çıkış sayısı çok az mesela yakında Series S almayı düşünüyorum ve mecburen monitörde kullanacağım. Ancak monitörümde kullanmam için HDMI çoğaltıcı yada HDMI to VGA kullanmam gerekecek buda görüntü kaybına illa ki yol açacaktır. Ah bir tane daha HDMI çıkışı olsaydı mükemmel olurdu.
Yine bir UP'lama faciası yaşadık deseneKonun tarihine bakarsan iyi olur farketmedin sanırım.
Ancak işler rennes için beklenildiği gibi gitmedi...İnşallah hocam cümlemize. Eğer bu virüs yaza kadar biterse bu pc yi 2k ya satıp yazın çalışıp babamdan da bi 2k borç alıp toplamayı düşünüyoruum.
2.el jd120 almam piyasaya bakmadan aynı paraya incehesaba 0 ı gelmiştiDeğerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.