kardeşine kız mousa kafa atmak nedir fp bir ürünse kafaya dayanmamsı normalEverest mouse.
2 haftada kardeşim kafa atıp kırdı.
kardeşine kız mousa kafa atmak nedir fp bir ürünse kafaya dayanmamsı normalEverest mouse.
İyide hortlatmayla alakası yok. Pişman olduğunuz ürünleri yazın demişler yazmışlar gereksiz hortlatma değil.konu hortlanmış kim hortlatti
Alıntıyı görüntüle
Everest mouse.
Yasakarkadaşlar konuyu hortlatmak yasak değilmi ?
core 2 duo e7300Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
PC aldıktan sonra gigabyte b450m s2h stoklara girdi. Biostar a kaldım.Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
Bir de 3500XInno3D 2060S Twin X2 OC