Neler Yeni

Sizin okulda almanca dersi iyi anlatılıyor mu?

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Arkadaşlar fen lisesinde okuyorum 9.sınıfım bizim okulda almanca sadece karne de yer kaplasın diye var sanki hiçbir şey anlaşılmıyor hoca anlatıyor ama tam değil bazılarını hoca bile bilmiyor intten çalışıyorum sizin okulda nasıl anlatılıyor yani iyi mi?
Bende 9.sınıfım. Sınava girdim 2-3 soru yaptım kalanını salladım o derece. 20 sorudan oluşuyordu.

Ariseks

80+ Gold
Arkadaşlar fen lisesinde okuyorum 9.sınıfım bizim okulda almanca sadece karne de yer kaplasın diye var sanki hiçbir şey anlaşılmıyor hoca anlatıyor ama tam değil bazılarını hoca bile bilmiyor intten çalışıyorum sizin okulda nasıl anlatılıyor yani iyi mi?
Ben ortaokulda görmüştüm 8 hariç lisede hiçbir Almanca dersine girmedim sadece yoklama için girdim 98 aldım
Ama ara sıra denk geldim hoca anlamaları için uğraşıyor(Anadolu lisesi)9.sınıfım

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Almanca çok garip bir dil. Fransızca da öyle. Anlamak çok zor. Ayrıca iyi bir Almanca hocası çok çok zor bulunur.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Öğretmenimiz değişene kadar iyi gidiyodu

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Almancaya dinledikce Hitler'e sovuyorum nedne Hitler sormayı ndili kimin yaptigini bilmiyorum ve hoca da çok kotu anlatıyor ya da bende bir sıkıntı var diğerleri güzel anlatiyor diyor ama internetten daha iyi anlıyorum ve çok iyi bir proje okulundayim

Ariseks

80+ Gold
Almancaya dinledikce Hitler'e sovuyorum nedne Hitler sormayı ndili kimin yaptigini bilmiyorum ve hoca da çok kotu anlatıyor ya da bende bir sıkıntı var diğerleri güzel anlatiyor diyor ama internetten daha iyi anlıyorum ve çok iyi bir proje okulundayim
Hocam zaten proje okulları çok iyi değil mi?

Osmans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Osman Süha Baykız.
Öyle bi ders mi vardı ki

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
buyur sen karar ver :D

Kaball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kaan akkus
bende fen lisesindeyim ve hiçbirşey anlamıyorum ama bazı kelimeleri ingilizceye çok benziyo

Clusters

80+
9. sınıfım 50 alayım şükrederim :D şaka bi yana müfredat direk cümle kurdutmadan başlattığı için bi şey anlamıyoruz. arkadaşımın abisi alman üniversitesinde okuyor 1 yılda b2 seviyesine gelmiş (hazırlık)

Top Bottom