Neler Yeni

Hayatımdan zevk alamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Uğur Çalık
derslerin ne kadar üzerine düşersen böyle oluyor şuan keçiören fende okuyorum artık dersler falan umrumda değil seninde dediğin gibi anı yaşamaya çalışmak lazım
Henüz anı yaşama evresinde değilsiniz gençler. Anı yaşamak için önce maddi imkanınız olması lazım. Bunu da iyi bir meslek sahibi olarak yapabilirsiniz. Benden size tavsiye doktor olun demiyorum sevdiğiniz mesleğe yönelin isterse kaportacılık yap yine sevdiğin iş olsun. Sonra anı yaşamaya koyulabilirsiniz.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Henüz anı yaşama evresinde değilsiniz gençler. Anı yaşamak için önce maddi imkanınız olması lazım. Bunu da iyi bir meslek sahibi olarak yapabilirsiniz. Benden size tavsiye doktor olun demiyorum sevdiğiniz mesleğe yönelin isterse kaportacılık yap yine sevdiğin iş olsun. Sonra anı yaşamaya koyulabilirsiniz.
pilot olmayı çok istiyorum ama 4 sene lise hayatım var 1 senesini sınava çalışarak 3 seneyide sınav hakkında kaygılanarak geçirmek istemiyorum hayatımda ilk defa değer gördüğümü hissettim. şimdiden liseye ilk gittiğim zamanı özlemeye başladım
tavsiyen için teşekkür ederim bu arada umarım istediğim gibi bir hayatım olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,311
Üyeler
161,262
Son üye
2urbo
Top Bottom