Neler Yeni

🔥İndirim Skechers sepette ek %25 indirim

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Hocam ayak yapısı nasıl, taraklı mı, uzun ince mi, içe basma veya topuk ağrısı var mı? Taban tercihiniz nasıl yumuşak mı orta sert mi?
İçe basma var hocam. Özellikle sol ayakta daha çok. topuk dikeni tarzında batma değil ama topuklarda ve baldırlarda sürekli ağrı oluyor. Şimdiye kadar ayakkabı seçimine özen göstermedim. Aldığım en iyi ayakkabı indirime giren lumberjack'lerdir yani düşünün. Fazla kilodan dolayı da çok baskı oluyor ayağa.

barbaross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
barbaros kara
İçe basma var hocam. Özellikle sol ayakta daha çok. topuk dikeni tarzında batma değil ama topuklarda ve baldırlarda sürekli ağrı oluyor. Şimdiye kadar ayakkabı seçimine özen göstermedim. Aldığım en iyi ayakkabı indirime giren lumberjack'lerdir yani düşünün. Fazla kilodan dolayı da çok baskı oluyor ayağa.
İçe basma sorunu için arch fit iç tabanlıklı ayakkabıları almanız lazım. Hyperburst diye bir taban köpüğü var skechers'ta, yürüyüş ve koşu modellerinde kullanılıyor. Skechers'ın en rahat köpüğüdür, bir o kadar da pahalıdır. Workout walker, speed walker, distance walker modellerine bakın, fiyatlar biraz yüksek olacak ama giydiğiniz tüm ayakkabıları unutun o kadar diyeyim. Bu saydığım modellerde hyperburst+arch fit bir arada kullanılıyor, özellikle çok ayakta duranlar ve içe basma, topuk ağrısı çekenler için daha iyi. Derseniz ki o fiyat bandına çıkmak istemiyorum, standart arch fit modelleri daha uygun fiyatlı.

Klasik arch fit modeli
Hyperburst + arcfit

İndirimde bunlar var örnek olarak. Bir sefer paraya kıyıp daha önce ayakkabı giymemişim diyebilirsiniz :)

Bu arada liteweight, d'lux walker gibi modellerden uzak durun, sizin ayağınız için içe basmayı daha da çok arttırır. Daha ucuz olmasına kanmayın yani

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
İçe basma sorunu için arch fit iç tabanlıklı ayakkabıları almanız lazım. Hyperburst diye bir taban köpüğü var skechers'ta, yürüyüş ve koşu modellerinde kullanılıyor. Skechers'ın en rahat köpüğüdür, bir o kadar da pahalıdır. Workout walker, speed walker, distance walker modellerine bakın, fiyatlar biraz yüksek olacak ama giydiğiniz tüm ayakkabıları unutun o kadar diyeyim. Bu saydığım modellerde hyperburst+arch fit bir arada kullanılıyor, özellikle çok ayakta duranlar ve içe basma, topuk ağrısı çekenler için daha iyi. Derseniz ki o fiyat bandına çıkmak istemiyorum, standart arch fit modelleri daha uygun fiyatlı.

Klasik arch fit modeli
Hyperburst + arcfit

İndirimde bunlar var örnek olarak. Bir sefer paraya kıyıp daha önce ayakkabı giymemişim diyebilirsiniz :)

Bu arada liteweight, d'lux walker gibi modellerden uzak durun, sizin ayağınız için içe basmayı daha da çok arttırır. Daha ucuz olmasına kanmayın yani
Hocam eline ağzına sağlık Allah razı olsun. Son olarak bu hyper brust destekli ayakkabıyı alırsam özel kalıp yaptırmama gerek kalmıyor mu? 900tl'de kalıp için istiyorlar aradaki farkı ayakkabıya yatırırım olmazsa.

barbaross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
barbaros kara
Hocam eline ağzına sağlık Allah razı olsun. Son olarak bu hyper brust destekli ayakkabıyı alırsam özel kalıp yaptırmama gerek kalmıyor mu? 900tl'de kalıp için istiyorlar aradaki farkı ayakkabıya yatırırım olmazsa.
Özel kalıp yaptırmak için ciddi anlamda ayak ve adımlama problemi yaşıyor olmak gerek. Bu arch iç taban iç ayaktan destek sağladığı için ben dahil çoğu kullanıcıya çözüm sunuyor. Tabi deneme-yanılma ile daha iyi anlaşılır. Her halükarda yürüyüş kaliteniz artacaktır söylediğim ayakkabılarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Faruk
Hangisi iyi beyler. Yürürken çabuk yoruluyordum ayakta fazla duramıyordum medicalciye gittim düz tabanmışım ondanmış. Kalıp yaptıracam ama önce dayanıklı güzel bir ayakkabı alayım diyorum ama Skechers mı Salomun mı yoksa gidip Adidas filan mı alayım bilemedim.
asics.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://runrepeat.com/skechers-go-run-ride-11 bu site yeterli olacaktır

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Tolga
Kendi indirimi üzerinden değil de indirimsiz fiyatından yapıyor. 6999 ürün 4600 düşmüş yüzde 15+1000 indirim ile 3900 e düşüyor.
Bazı modellerde değişti ben dün 2 tane aldım. Aldığım modellerin birisinde indirim kalkmış. 8900den 5200e düştü yüzde 15 ile de 4450 ye geldi mesela birisi. Diğer model de kendi indirimi ile 3200e düşmüştü hb 15 ile 2800e geldi. Pahalı olan mid outdoor tarzı .uygun olan koşu ayakkabısı. İkisi de gore tex. 2800e gore tex ve salomon şaka gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Samet can
Bazı modellerde değişti ben dün 2 tane aldım. Aldığım modellerin birisinde indirim kalkmış. 8900den 5200e düştü yüzde 15 ile de 4450 ye geldi mesela birisi. Diğer model de kendi indirimi ile 3200e düşmüştü hb 15 ile 2800e geldi. Pahalı olan mid outdoor tarzı .uygun olan koşu ayakkabısı. İkisi de gore tex. 2800e gore tex ve salomon şaka gibi.
2800tl goretex olanları atabilir misin hocam

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Tolga
2800tl goretex olanları atabilir misin hocam
Salomon wander modeli normal indirimi bitmiş ama 15 ile 3600e geliyor şuan
IMG_2540.png

Ben alırken daha uygundu.

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Kemal Gençer
Hocam merhaba eski skechers personeliyim. Alacağınız ayakkabı arc fit değilse iç tabanlığı incecik zaten. Önemli olan ayakkabıda kullanılan orta taban kalınlığı ve köpüğü. Kendi tabanlığınızı yaptıracaksanız yarım numara büyük alın. Ayrıca bu linkteki ayakkabının dili yana yatıyor ve ıslak zeminde (asfalt, mermer) muazzam kayıyor. Tavsiye değildir
Anneme günlük giyeceği, rahat, hafif ve fiyatı biraz uygun bir ayakkabı almak istiyorum. Bir ayakkabı önerebilir misiniz?

barbaross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
barbaros kara
Anneme günlük giyeceği, rahat, hafif ve fiyatı biraz uygun bir ayakkabı almak istiyorum. Bir ayakkabı önerebilir misiniz?
Çok yumuşak taban severse vapor foam (buhar köpük) modellerine, orta sertlik ise performans max cushioning olabilir. Los angeles serisinden uzak durun çok sert tabanlar

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN

Klasik arch fit modeli
Hyperburst + arcfit

Mağazaya gittik klasik arch fit denedik hocam. İçe basmaya yönelik yastık olduğundan yadırgadım biraz ama internetten siparişi verdik. Go Run 11 varmış ama içe basma yastığı yokmuş o daha hafif ve rahattı ama içe bastırıyordu yine. O yüzden klasik olanı aldık. Teşekkürler tekrardan. Bu arada mağazada 3900 lira dediler. Kendi sitesinden 2900e geldi.

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Kemal Gençer
Çok yumuşak taban severse vapor foam (buhar köpük) modellerine, orta sertlik ise performans max cushioning olabilir. Los angeles serisinden uzak durun çok sert tabanlar
Anneme bu modeli almayı düşünüyorum, fiyatı ve modeli iyi mi sizce?

barbaross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
barbaros kara
Mağazaya gittik klasik arch fit denedik hocam. İçe basmaya yönelik yastık olduğundan yadırgadım biraz ama internetten siparişi verdik. Go Run 11 varmış ama içe basma yastığı yokmuş o daha hafif ve rahattı ama içe bastırıyordu yine. O yüzden klasik olanı aldık. Teşekkürler tekrardan. Bu arada mağazada 3900 lira dediler. Kendi sitesinden 2900e geldi.
go run 11 içe bastırır, go run ride modeli olması lazım. ilk başta bir hafta kadar ağrı yapacak arch taban sonra ayağınız alışır güle güle kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anneme bu modeli almayı düşünüyorum, fiyatı ve modeli iyi mi sizce?

en dandik tabanların retail fiyatı 3.5k olmuşken vapor foam için çok iyi fiyat. skechers'ın en yumuşak köpüğüdür, çok rahat ama validede kilo varsa düşmeye sebebiyet verebilir 75kg altı ise almanızı tavsiye ederim üstü kilolarda köpük fazla eziliyor

Top Bottom