Neler Yeni

Skinbaron Güvenilir mi? Csgo Bıçak Satacağım

ER-Z7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Eren
Arkadaşlar selam, 2 gün önce cs de kasadan bıçak çıkardım yaklaşık fiyatı 4000 tl. 2-3 kişi beni steam den ekledi biri ciddi alıcı 7 günlük kilidi kalktıktan sonra almak istedi. Alışverişi de skinbaron üzerinden yapmak istiyor. Önceden kullananız var mı, para çekmede sıkıntı yaşar mıyım? Pek bilgim olmadığı için sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.

holmberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Çinici
Arkadaşlar selam, 2 gün önce cs de kasadan bıçak çıkardım yaklaşık fiyatı 4000 TL. 2-3 kişi beni steam den ekledi biri ciddi alıcı 7 günlük kilidi kalktıktan sonra almak istedi. Alışverişi de skinbaron üzerinden yapmak istiyor. Önceden kullananız var mı, para çekmede sıkıntı yaşar mıyım? Pek bilgim olmadığı için sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
Steamde malesef ki hala takas hileleri ve dolandırıcılıklar mevcut yapılabiliyor.

Sizin acilen ByNoGame üzerinden satmanız lazım o sitelerle hiç uğraşmayınız.

ER-Z7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam'den ekleyip almak isteyenlerin %99'u dolandırıcı sakın yapma derim.
Site sağlamsa sonuçta orada satışa çıkaracağım parayı veren alacak dolandırılma şansım var mı ki

Flokii

80+
Arkadaşlar selam, 2 gün önce cs de kasadan bıçak çıkardım yaklaşık fiyatı 4000 TL. 2-3 kişi beni steam den ekledi biri ciddi alıcı 7 günlük kilidi kalktıktan sonra almak istedi. Alışverişi de skinbaron üzerinden yapmak istiyor. Önceden kullananız var mı, para çekmede sıkıntı yaşar mıyım? Pek bilgim olmadığı için sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
Büyük ihtimalle dolandırıcı sakın yemi yutma :D

ER-Z7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steamde malesef ki hala takas hileleri ve dolandırıcılıklar mevcut yapılabiliyor.

Sizin acilen ByNoGame üzerinden satmanız lazım o sitelerle hiç uğraşmayınız.
Bynogame de o kadar para verirler mi bilmiyorum adam iyi fiyat veriyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayriyetten ekliyeyim bitskins den de alabilirim yazmıştı. Eğer dediğiniz gibiyse direk bynogame de satmaya çalışıcam fakat o fiyata alan çıkar mı orada bilmiyorum

Flokii

80+

Ayriyetten ekliyeyim bitskins den de alabilirim yazmıştı. Eğer dediğiniz gibiyse direk bynogame de satmaya çalışıcam fakat o fiyata alan çıkar mı orada bilmiyorum
Kaçıncı kasadan çıkardınız bende çok açardım önceden çıkmazdı

holmberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Çinici
Bıçağın değeri neyse ona göre verirler hem güvenilir satmış olursun. Tam olarak hangi bıçağı çıkardın isim verebilirmisin ?

holmberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Çinici

Adamın verdiği tekliften daha az gelebilir fakat daha güvenli olur çünki dolandırılabilirsiniz.

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
Ben olsam direkt olarak bynogame üzerinden satış yapardım. Siteye satmak istersen komisyon olarak fazla para alıyorlar ama için rahat olur en azından.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
Skin baron bildiğim üzere xantarese reklam vermişti güvenirliği hakkında bilgim yok
bu videoyu izlemeni tavsiye ederim böyle yüksek mebra fiyatlarda çok dolandırıcılık dönüyor

Top Bottom