Neler Yeni

Skullcandy Crusher Alınır Mı?

Pgufike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih İke
Merhaba arkadaşlar dışarıda takmalık kulaklık bakıyorum ve bassı çok seviyorum alınabilirmi yoksa ona rakip modellerde varmı yardımcı olursanız sevinirim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,942
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba arkadaşlar dışarıda takmalık kulaklık bakıyorum ve bassı çok seviyorum alınabilirmi yoksa ona rakip modellerde varmı yardımcı olursanız sevinirim.
sanırım bahsettiğin model bass konusunda dünyanın en iyilerinden biriydi , bass sevdalısı biri olarak alırdım :kekw:

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
hocam ne yapın ne edin crusher evo alın aradaki farka değer

Pgufike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih İke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
Bütçe çıkışsa bakabilirim ama çıkacağını sanmıyorum
Hocam eğer yanlış hatırlamıyosam düz cruher modelinde bass ı en düşük seviyeye çekseniz bile fazla basslı kalıyormuş sesi bu yüzden sakin müzikler dinlemek imkansız oluyor düz modelde. Evo modelinde bu sorunu çözüyorlar. Bu yüzden aradaki farka değer diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu videoyu baştan sona bir izleyin bence

Son düzenleme:

Pgufike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih İke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eğer yanlış hatırlamıyosam düz cruher modelinde bass ı en düşük seviyeye çekseniz bile fazla basslı kalıyormuş sesi bu yüzden sakin müzikler dinlemek imkansız oluyor düz modelde. Evo modelinde bu sorunu çözüyorlar. Bu yüzden aradaki farka değer diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu videoyu baştan sona bir izleyin bence
Keşke paramız olsa senin demek istediğini anladım ama bu fiyata daha iyi basslı bi kulaklık yok malesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,804
Üyeler
166,084
Son üye
eternal_snow
Top Bottom