sanırım bahsettiğin model bass konusunda dünyanın en iyilerinden biriydi , bass sevdalısı biri olarak alırdımMerhaba arkadaşlar dışarıda takmalık kulaklık bakıyorum ve bassı çok seviyorum alınabilirmi yoksa ona rakip modellerde varmı yardımcı olursanız sevinirim.
hocam ne yapın ne edin crusher evo alın aradaki farka değerMerhaba arkadaşlar dışarıda takmalık kulaklık bakıyorum ve bassı çok seviyorum alınabilirmi yoksa ona rakip modellerde varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam eğer yanlış hatırlamıyosam düz cruher modelinde bass ı en düşük seviyeye çekseniz bile fazla basslı kalıyormuş sesi bu yüzden sakin müzikler dinlemek imkansız oluyor düz modelde. Evo modelinde bu sorunu çözüyorlar. Bu yüzden aradaki farka değer diyorum.Bütçe çıkışsa bakabilirim ama çıkacağını sanmıyorum
Keşke paramız olsa senin demek istediğini anladım ama bu fiyata daha iyi basslı bi kulaklık yok malesef.Hocam eğer yanlış hatırlamıyosam düz cruher modelinde bass ı en düşük seviyeye çekseniz bile fazla basslı kalıyormuş sesi bu yüzden sakin müzikler dinlemek imkansız oluyor düz modelde. Evo modelinde bu sorunu çözüyorlar. Bu yüzden aradaki farka değer diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu videoyu baştan sona bir izleyin bence