PowerXitinia
80+ Bronze
Discord denedim olmadı Guilded denedim olmadı TeamSpeak denedim olmadı sizce neden sadece Skype'de çalışıyor?
ettim izin var ama gene sesim karşı tarafa gitmiyorMikrofon izinlerini kontrol et
Mikrofon izinlerinden SS atabilirmisinettim izin var ama gene sesim karşı tarafa gitmiyor
Bende mikrofon seçmede 3 tane seçenek oluyordu hepsini denedim ordakizaten mikrofonu seçebiliyom discordda ama karşı tarafa ses gitmiyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bende mikrofon seçmede 3 tane seçenek oluyordu hepsini denedim ordaki
Mikrofonu kapalı unutuyor olabilir misin kablosunda vs. Tuşu fln vardır belkiBende realtek ve default seçeneği var sadece
laptopumun içinde gelen mikrofonu kullanıyomMikrofonu kapalı unutuyor olabilir misin kablosunda vs. Tuşu fln vardır belki
Hmm onlarda olabiliyor öyle benim pcdede az gidiyordu mikrofonu n olduğu yere yaklaşıp hafif bağırarak konuş karşı tarafa ses gidiyormu bak bilaptopumun içinde gelen mikrofonu kullanıyom
onu denemiştim zaten ilk başlarda olmadıHmm onlarda olabiliyor öyle benim pcdede az gidiyordu mikrofonu n olduğu yere yaklaşıp hafif bağırarak konuş karşı tarafa ses gidiyormu bak bi
Youtubeden araştırdınmı "laptop mikrofonu ses karşı tarafa gitmiyor" diyeonu denemiştim zaten ilk başlarda olmadı
evet ama çare olmadıYoutubeden araştırdınmı "laptop mikrofonu ses karşı tarafa gitmiyor" diye