imzada yazıyor genede yazayım rx 6600 r5 5500 ve 16 gb ram varcombat için MCO ADXP modu güzel. saldırı animasyonları ve yeni mekanikler ekliyor. grafik için bir şeyler önerebilirim fakat sisteminizi paylaşırsanız daha iyi olur.
imzada yazıyor genede yazayım rx 6600 r5 5500 ve 16 gb ram varcombat için MCO ADXP modu güzel. saldırı animasyonları ve yeni mekanikler ekliyor. grafik için bir şeyler önerebilirim fakat sisteminizi paylaşırsanız daha iyi olur.
imzada yazıyor genede yazayım rx 6600 r5 5500 ve 16 gb ram var
bu sistem rdr 2 forza 5 spiderman elden ring baldurs gate 3 gibi oyunlarda ultrada 60 fps üstü veriyor modlu skyrim o kadarmı kasarlSmoothl's Mods | Nexus Mods
65 Mods, including Animated Weapons - Daedric Scythe, Left Hand Equipment Overhaul, Dynamic Dodge Shotwww.nexusmods.comVerolevi's Mods | Nexus Mods
50 Mods, including Vanargand Animations II - Unarmed Normal And Power Attacks, Vanargand Animations II - Unarmed MCO Moveset, Vanargand Animations II - Unarmed Pugilism Stancewww.nexusmods.com
hesabını paylaştığım 2 tane kullanıcı var bunların içerikleri çok güzel. animasyon ve mekanik olarak oyunu baya değiştiriyor. grafik için parallax modlarına bakabilirsin. fakat ağır yük bindiriyorlar haberin olsun. o sistem ile çok aşırıya kaçmamanı tavsiye ederim. ayrıca daha iyi ışıklandırma vs için ENB modlarına bakabilirsin. kendi kullandığım ENB modunun linkini de bırakıyorum.
PI-CHO ENB ( Based on Silent Horizons)
Based on Silent Horizon. It is an ambitious project that aims to bring modern game graphics to Skyrim. Character, environment, and gameplay were all well-balanced. There are various customizations thawww.nexusmods.com
Yahu caner arkadaşımsın severim seni ama artık biraz abartmıyor musun?Skyrim şimdi ağır bir oyun. Keza RDR 2, AC Odyssey falan da öyle. Ağırlıktan kastım böyle girim de 30 dk durayım oyunu değildir heralde. Biraz zaman vermen gerek.
Nasıl kendinizi motive ediyorsunuz böyle uzun süren oyunlar için?
2000 mod 30 fpsSkyrim şimdi ağır bir oyun. Keza RDR 2, AC Odyssey falan da öyle. Ağırlıktan kastım böyle girim de 30 dk durayım oyunu değildir heralde. Biraz zaman vermen gerek.
Nasıl kendinizi motive ediyorsunuz böyle uzun süren oyunlar için?
Çoktan oynadım. Konusunu da açtım ilk izlenim diye. Bu konu geçti gitti yani.Yahu caner arkadaşımsın severim seni ama artık biraz abartmıyor musun?
Altı üstü bir oyun olmuyorsa zorlama.
Herkes bir oyun mükemmel diye seveceksin diye bir şey yok.
Ben de Half Life serisine ısınamadım witcher 3 zaten "oyunu bilmiyorum ama izlediğim youtuber veya oyuncu çok mükemmel en iyisi diyor o yüzden bu oyun en iyisi kötü diyenin beyni geridir" kitlesi çoğunluk.
Olmuyorsa zorlama ama devlet meselesi yaptın be kardeş.
Kaç defa konu açıyorsun .
Modla dene olmuyorsa olmuyordur
modlu skyrim bambaşka bir olay hocam. 8K veya 4K texture modları vs kurarsanız oyun çok ağırlaşıyor. Ek olarak kuracağınız bu combat modları vs oyuna ayrı yük bindirdiği için fps düşüyor. Oyunu ağır modlayıp 30-60 fps arası oynarsın fakat 60 üstünü görmen zor olur diye tahmin ediyorum.bu sistem rdr 2 forza 5 spiderman elden ring baldurs gate 3 gibi oyunlarda ultrada 60 fps üstü veriyor modlu skyrim o kadarmı kasar
Ben modsuz oynuyorum. Bu haliyle bile keyif alıyorum.modlu skyrim bambaşka bir olay hocam. 8K veya 4K texture modları vs kurarsanız oyun çok ağırlaşıyor. Ek olarak kuracağınız bu combat modları vs oyuna ayrı yük bindirdiği için fps düşüyor. Oyunu ağır modlayıp 30-60 fps arası oynarsın fakat 60 üstünü görmen zor olur diye tahmin ediyorum.
Bundan sonra Skyrim dışına bakmam.Kingdom come delivarence yi öneririm gerçekten çok sarıyor oyun seni içine çekiyor oynatıyor.Ama biraz sabırlı olman lazım combat sistemine alışmak için