Neler Yeni

Skyrim gibi ağır oyunları açmak için kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?

Bor4

80+ Bronze
combat için MCO ADXP modu güzel. saldırı animasyonları ve yeni mekanikler ekliyor. grafik için bir şeyler önerebilirim fakat sisteminizi paylaşırsanız daha iyi olur.
imzada yazıyor genede yazayım rx 6600 r5 5500 ve 16 gb ram var

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
imzada yazıyor genede yazayım rx 6600 r5 5500 ve 16 gb ram var

hesabını paylaştığım 2 tane kullanıcı var bunların içerikleri çok güzel. animasyon ve mekanik olarak oyunu baya değiştiriyor. grafik için parallax modlarına bakabilirsin. fakat ağır yük bindiriyorlar haberin olsun. o sistem ile çok aşırıya kaçmamanı tavsiye ederim. ayrıca daha iyi ışıklandırma vs için ENB modlarına bakabilirsin. kendi kullandığım ENB modunun linkini de bırakıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4

Bor4

80+ Bronze

hesabını paylaştığım 2 tane kullanıcı var bunların içerikleri çok güzel. animasyon ve mekanik olarak oyunu baya değiştiriyor. grafik için parallax modlarına bakabilirsin. fakat ağır yük bindiriyorlar haberin olsun. o sistem ile çok aşırıya kaçmamanı tavsiye ederim. ayrıca daha iyi ışıklandırma vs için ENB modlarına bakabilirsin. kendi kullandığım ENB modunun linkini de bırakıyorum.

bu sistem rdr 2 forza 5 spiderman elden ring baldurs gate 3 gibi oyunlarda ultrada 60 fps üstü veriyor modlu skyrim o kadarmı kasar

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Ağır olsalar bile zevkli oyunlar bunlar, motive olmak için özel bir sebep olması gerekmiyor her zaman.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Skyrim şimdi ağır bir oyun. Keza RDR 2, AC Odyssey falan da öyle. Ağırlıktan kastım böyle girim de 30 dk durayım oyunu değildir heralde. Biraz zaman vermen gerek.
Nasıl kendinizi motive ediyorsunuz böyle uzun süren oyunlar için?
Yahu caner arkadaşımsın severim seni ama artık biraz abartmıyor musun?
Altı üstü bir oyun olmuyorsa zorlama.
Herkes bir oyun mükemmel diye seveceksin diye bir şey yok.
Ben de Half Life serisine ısınamadım witcher 3 zaten "oyunu bilmiyorum ama izlediğim youtuber veya oyuncu çok mükemmel en iyisi diyor o yüzden bu oyun en iyisi kötü diyenin beyni geridir" kitlesi çoğunluk.
Olmuyorsa zorlama ama devlet meselesi yaptın be kardeş.
Kaç defa konu açıyorsun .
Modla dene olmuyorsa olmuyordur

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Cenk
Rdr2 için konuşuyorum, oyun biraz geç açılıyor ondan ben de sıkılmıştım. Oyunun hakkını verirsen, oyunun her bir özelliğini karıştırırsan cidden zevke ulaşıyorsun. Oyunu bitirmek için değil de zevk almak için oynaman lazım. Rdr2 yi görev yapmaktan ibaret sanıyordum, kıyafetmiş silahmış gizli mekanlarmış hayvan avlamak hangi hayvanı hangi silahla avlarsan derisine zarar vermeden avlarsın gibi şeyleri oyunda keşfettikçe her türlü tatmin oluyorsun. Kendi adıma konuşayım o şekilde tatmin oldum, görevler zaten seni oyuna hapseder.
He tarzı sevmiyorsan o da ayrı

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
mert
Skyrim şimdi ağır bir oyun. Keza RDR 2, AC Odyssey falan da öyle. Ağırlıktan kastım böyle girim de 30 dk durayım oyunu değildir heralde. Biraz zaman vermen gerek.
Nasıl kendinizi motive ediyorsunuz böyle uzun süren oyunlar için?
2000 mod 30 fps

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Skyrim çok lanet bir oyun.Oyunun vanilla hali zar zor oynanıyor mod kurayım diyorum o bu patlıyor halletmeye çalışırken oyun hevesim gitti sildim komple.Rahat 15-20 kere oyun dosyalarını doğrulamışımdır.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yahu caner arkadaşımsın severim seni ama artık biraz abartmıyor musun?
Altı üstü bir oyun olmuyorsa zorlama.
Herkes bir oyun mükemmel diye seveceksin diye bir şey yok.
Ben de Half Life serisine ısınamadım witcher 3 zaten "oyunu bilmiyorum ama izlediğim youtuber veya oyuncu çok mükemmel en iyisi diyor o yüzden bu oyun en iyisi kötü diyenin beyni geridir" kitlesi çoğunluk.
Olmuyorsa zorlama ama devlet meselesi yaptın be kardeş.
Kaç defa konu açıyorsun .
Modla dene olmuyorsa olmuyordur
Çoktan oynadım. Konusunu da açtım ilk izlenim diye. Bu konu geçti gitti yani.

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
bu sistem rdr 2 forza 5 spiderman elden ring baldurs gate 3 gibi oyunlarda ultrada 60 fps üstü veriyor modlu skyrim o kadarmı kasar
modlu skyrim bambaşka bir olay hocam. 8K veya 4K texture modları vs kurarsanız oyun çok ağırlaşıyor. Ek olarak kuracağınız bu combat modları vs oyuna ayrı yük bindirdiği için fps düşüyor. Oyunu ağır modlayıp 30-60 fps arası oynarsın fakat 60 üstünü görmen zor olur diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
modlu skyrim bambaşka bir olay hocam. 8K veya 4K texture modları vs kurarsanız oyun çok ağırlaşıyor. Ek olarak kuracağınız bu combat modları vs oyuna ayrı yük bindirdiği için fps düşüyor. Oyunu ağır modlayıp 30-60 fps arası oynarsın fakat 60 üstünü görmen zor olur diye tahmin ediyorum.
Ben modsuz oynuyorum. Bu haliyle bile keyif alıyorum.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Mehmet
Kingdom come delivarence yi öneririm gerçekten çok sarıyor oyun seni içine çekiyor oynatıyor.Ama biraz sabırlı olman lazım combat sistemine alışmak için

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kingdom come delivarence yi öneririm gerçekten çok sarıyor oyun seni içine çekiyor oynatıyor.Ama biraz sabırlı olman lazım combat sistemine alışmak için
Bundan sonra Skyrim dışına bakmam.

Top Bottom