Neler Yeni

Skyrim hala oynanır/alınır mı?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Hiç skyrim oynamamış biri olarak skyrim alıp oynanır mı? Oyundaki grafikler hiç hoşuma gitmiyor fakat herkes övüyor bugüne kadar oynamamış olmam saçma biliyorum fakat sizce oynanır mı hala?
Fiyatı 46TL'ye düşmüş

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,923
İsim
Metehan Akyalı
Hiç skyrim oynamamış biri olarak skyrim alıp oynanır mı? Oyundaki grafikler hiç hoşuma gitmiyor fakat herkes övüyor bugüne kadar oynamamış olmam saçma biliyorum fakat sizce oynanır mı hala?
Fiyatı 46TL'ye düşmüş
Oynamamış olmanız saçma değil bende oynamadım.
Eşim de hastası, onda var. Geçip denedim 20 dk sonra bıraktım.
Combat sistemi harita sistemi vs. pek hoşuma gitmeyen bir oyun.
Grafikleri yüksek bir çözünürlük ve ekran kartınız varsa oldukça iyi.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynamamış olmanız saçma değil bende oynamadım.
Eşim de hastası, onda var. Geçip denedim 20 dk sonra bıraktım.
Combat sistemi harita sistemi vs. pek hoşuma gitmeyen bir oyun.
Grafikleri yüksek bir çözünürlük ve ekran kartınız varsa oldukça iyi.
Teşekkürler ben rpg oyunlarını çok severim fakat bir türlü giremedim şu oyuna, biraz daha cevap bekleyeyim teşekkürler tekrardan cevabınız için :)

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,923
İsim
Metehan Akyalı
Teşekkürler ben rpg oyunlarını çok severim fakat bir türlü giremedim şu oyuna, biraz daha cevap bekleyeyim teşekkürler tekrardan cevabınız için :)
Ne demek.
Eşime soracak olursanız da dediğim gibi hastası, o da bayılıyor, onun fikrini de söyleyeyim. 😁

OptiDark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ozan Ünsal
Fiyatı 46TL'ye düşmüş
Açıkçası mükemmel bir oyun benim için fakat indirimde olmadığı sürece fiyatını asla hak etmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berkan Öksüz
13 kere bitiren insanlar tanıyorum :) Şahsen ben de iki kere başladım bitiremedim (ikisindede bitiremeden Pc m bozuldu) Eğleneceğinizi düşünüyorum uzun bir oyun birkaç kez bitirsenizde sıkılmazsınız diye düşünüyorum bence kesinlikle pişman olmazsınız alın. Bu arada 50k dan fazla modu var can sungurun mod rehberine bakabilirsiniz.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
13 kere bitiren insanlar tanıyorum :) Şahsen ben de iki kere başladım bitiremedim (ikisindede bitiremeden Pc m bozuldu) Eğleneceğinizi düşünüyorum uzun bir oyun birkaç kez bitirsenizde sıkılmazsınız diye düşünüyorum bence kesinlikle pişman olmazsınız alın. Bu arada 50k dan fazla modu var can sungurun mod rehberine bakabilirsiniz.
Mod yüklemeden de eğlenerek oynayabilir miyim peki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berkan Öksüz
Mod yüklemeden de eğlenerek oynayabilir miyim peki?
Evet eğlenebilirsiniz. Fakat şöyle bir şey var ki oyun içi envanteri konsollara göre yapılmış bunu modla pcye göre daha rahat bir envantere dönüşüyor. Ha bunsuz oynanıyo mu. Tabii ki fakat daha rahat :) bu arada mod kurmak çok kolay.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Evet eğlenebilirsiniz. Fakat şöyle bir şey var ki oyun içi envanteri konsollara göre yapılmış bunu modla pcye göre daha rahat bir envantere dönüşüyor. Ha bunsuz oynanıyo mu. Tabii ki fakat daha rahat :) bu arada mod kurmak çok kolay.
Hocam türkçe yama, crackli oyun ve dosyaları pcye indirmiyorum hiç, sorun çıkmasın diye. Fakat bir zararı olmayacaksa kurabilirim de tabii(modları demeye çalışıyorum yoksa oyunu orijinal alacağım :) )

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berkan Öksüz
Hocam türkçe yama, crackli oyun ve dosyaları pcye indirmiyorum hiç, sorun çıkmasın diye. Fakat bir zararı olmayacaksa kurabilirim de tabii(modları demeye çalışıyorum yoksa oyunu orijinal alacağım :) )
Hocam dediğim gibi Can sungurun mod rehberini izleyin korkmayın güvenilir ve çok kolay. Ben de crackli oyun vs kullanmıyorum ama videoyu izledikten sonra güven verdi kullanan bir sürü arkadaşım vardı zaten. Sizde isterseniz kullanabilirsiniz. Bilindik modları kullandığınız zaman bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Kullanmak istemiyorsanız modsuz da TAŞ gibi oyundur.

Mod rehberi:
1. bölüm

İyi Maceralar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dediğim gibi Can sungurun mod rehberini izleyin korkmayın güvenilir ve çok kolay. Ben de crackli oyun vs kullanmıyorum ama videoyu izledikten sonra güven verdi kullanan bir sürü arkadaşım vardı zaten. Sizde isterseniz kullanabilirsiniz. Bilindik modları kullandığınız zaman bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Kullanmak istemiyorsanız modsuz da TAŞ gibi oyundur.

Mod rehberi:
1. bölüm

Not: Çok fazla mod kurunca açılamayabiliyor bu senin bilgisayarınla da alakalı olabilir bilmiyorum arkadaşım 50 ye yakın modla 13 kere bitirmişti ben 3-4 modla oynamıştım onun bilgisayarı daha iyidi sanırım bununla alakalı. Eğer oyun açılmıyorsa modların aktifliğini kaldırırsınız açılır panik yapmayın :)

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli

Mod rehberi:
1. bölüm

Mesaj otomatik birleştirildi:

Not: Çok fazla mod kurunca açılamayabiliyor bu senin bilgisayarınla da alakalı olabilir bilmiyorum arkadaşım 50 ye yakın modla 13 kere bitirmişti ben 3-4 modla oynamıştım onun bilgisayarı daha iyidi sanırım bununla alakalı. Eğer oyun açılmıyorsa modların aktifliğini kaldırırsınız açılır panik yapmayın :)
Hocam elinize sağlık çok teşekkür ederim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berkan Öksüz
Fiyatı 46TL'ye düşmüş
Bu arada ücretsiz dlcsi var daha iyi görüntü sağlayan mod rehberinde de bahsediyodu. Bunun yanında grafikleri de geliştiren modlarda var. Bu arada Skyrim special edition (Cilalanmış skyrim :)) almayın special editiondaki grafiklerin ötesine modlarla geçebiliyoruz. Ayrıca special editiona mod kurulamıyordu sanırım onun yerine normal skyrim + dragonborn dlcsi alın pişman olmazsınız :)

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Bu arada ücretsiz dlcsi var daha iyi görüntü sağlayan mod rehberinde de bahsediyodu. Bunun yanında grafikleri de geliştiren modlarda var. Bu arada Skyrim special edition (Cilalanmış skyrim :)) almayın special editiondaki grafiklerin ötesine modlarla geçebiliyoruz. Ayrıca special editiona mod kurulamıyordu sanırım onun yerine normal skyrim + dragonborn dlcsi alın pişman olmazsınız :)
Hocam acaba steam üzerinden oyun+dlc linkini atabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,006
Üyeler
167,037
Son üye
Aras01
Top Bottom