Daha önce hiç Harry Potter izlemedim, Hogwarts Legacy alınır mı?

Ayberk97

80+
Reaksiyon skoru
10
Hocamlar selam başlıkta da belirtiğim gibi daha önce hiç Harry Potter izlemedim ilgimi çekmedi diyebilirim. Ancak Epic Gamesin Yaz sonu indirimlerinde Hogwarts Legacy 330 TL'ye düşmüş şuana kadar ki en düşük fiyatı muhtemelen gelelim soruya alınır mı? İlgimi çeker mi? Sizce uygunmudur?

Hocamlar selam başlıkta da belirtiğim gibi daha önce hiç Harry Potter izlemedim ilgimi çekmedi diyebilirim. Ancak Epic Gamesin Yaz sonu indirimlerinde Hogwarts Legacy 330 TL'ye düşmüş şuana kadar ki en düşük fiyatı muhtemelen gelelim soruya alınır mı? İlgimi çeker mi? Sizce uygunmudur?
70 saat oynadım bitirdim sorun varsa alabilirim.

nasıl izlemedim ya neyse, bence en yakın zamanda izle fiyatıda gayet iyi alınabilir.

70 saat oynadım bitirdim sorun varsa alabilirim.
Hocam dediğim gibi diziyi izlemedim, dizi ile bir bağlantısı var mı yoksa ayrı bir akış şeması mı var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl izlemedim ya neyse, bence en yakın zamanda izle fiyatıda gayet iyi alınabilir.
Valla bilmiyorum dostum, ilgimi çekmedi büyü felan o yüzden heralde.

ben aldım. hafta sonu oynamaya başlarım. videolarını felan izlemiştim. grafikleri güzel ve büyü olunca oynarken egleniyorum .

Hocam dediğim gibi diziyi izlemedim, dizi ile bir bağlantısı var mı yoksa ayrı bir akış şeması mı var?
Film ile bağlantısı yok diye biliyorum. Ama yanlış hatırlıyor da olabilirim. Ama Harry Potter hiç izlemediysen alma. Önce seriyi izle sonra al. Çünkü combat olaran hep aynı. Hikaye desen yan hikaye daha iyi. Neyi iyi dersen Hogwarts okulu. Okulu gezmek orda uçmak falan resmen çoğu insanın hayali.

gayet keyifli oyun hikayeden bağımsız olması lazım

Dizinin hikayesinden 200 yıl öncesinde geçiyor. Evrene hakim oma açısından filmleri izleyip oynamanız da iyi olurdu ama indirimli fiyatı kaçırmayın çok iyi oyun.
Ayrıca konu açıldı daha önce :

alınır güzel oyun grafik açısından tatmin eder gameplay açısından tatmin eder biraz ne aradığına bağlı

Geri