Neler Yeni

Hogwarts Legacy 360TL'ye alınır mı?

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
atacan atmaca
Bakın dikkatli okursanız en başta Epic ödülleri ile bu fiyata geliyor diye yazmışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler hocam ayrıca Lords Of The Fallen için de param yetiyor sizce alınır mı?
soruyorum işte ben nasıl düşürücem diye ne yapmam lazım

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Arif

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
atacan atmaca
bu oyunun türkçe yaması nerdeydi

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Arif

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,574
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
incelemem var bakabilirsin imzada

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,455
İsim
Oğuz Oğuz
Bakın dikkatli okursanız en başta Epic ödülleri ile bu fiyata geliyor diye yazmışım.

Teşekkürler hocam ayrıca Lords Of The Fallen için de param yetiyor sizce alınır mı?
O oyunla ilgili hiçbir fikrim yok :D

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
ismail

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Arif

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
ismail
Evet hocam okudum incelemenizi. Genel olarak ortalama bir oyun ama fiyatı uyguna geldiği için kaçırmak istemiyorum açıkcası.

Nedeni ile belirtmeniz daha iyi olur sanki. Ben akıl okuyamadığım için.
Nedenini belirtmekten yoruldum.Aynı konudan 50 tane açıldı herhalde forumda.Oyun çok hızlı bir şekilde tekrara düşüyor.Oyuna rpg demek türe büyük bir hakaret. @Sirius Blackw bu arkadaşın incelemesine göz atabilirsin.Aynı fikrimi temmuz ayında da belirtmişim o konuya...

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Arif
Nedenini belirtmekten yoruldum.Aynı konudan 50 tane açıldı herhalde forumda.Oyun çok hızlı bir şekilde tekrara düşüyor.Oyuna rpg demek türe büyük bir hakaret. @Sirius Blackw bu arkadaşın incelemesine göz atabilirsin.Aynı fikrimi temmuz ayında da belirtmişim o konuya...
Peki başka bir önerin var mı? Ben piyasada oyun kalmadığı için buna yöneliyorum. Aklımdaki diğer oyunları yukarıda belirttim. Onlar dışında da neredeyse tüm oyunlara sahibim zaten.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
ismail
Peki başka bir önerin var mı? Ben piyasada oyun kalmadığı için buna yöneliyorum. Aklımdaki diğer oyunları yukarıda belirttim. Onlar dışında da neredeyse tüm oyunlara sahibim zaten.
Lords of the fallen'a şans verebilirsin ama beğenmedim ben.Alınmadıysa dark souls 1-2-3 alınabilir.Bahsettiğin oyunlardan da mk1 alınabilir ama hikayesi için oynamaz kimse o seriyi. MK11 oynadım 100 saat civarı.Güzel seri.Alınmadıysa Dead space-The callisto protokol alabilirsin güzel hikayeli oyunlar bunlar da.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Arif
Lords of the fallen'a şans verebilirsin ama beğenmedim ben.Alınmadıysa dark souls 1-2-3 alınabilir.Bahsettiğin oyunlardan da mk1 alınabilir ama hikayesi için oynamaz kimse o seriyi. MK11 oynadım 100 saat civarı.Güzel seri.Alınmadıysa Dead space-The callisto protokol alabilirsin güzel hikayeli oyunlar bunlar da.
Söylediğiniz Dark Souls serisi hariç bütün oyunlara sahibim onlarda çok pahalı 40 dolardan satılıyorlar. Ayrıca Lords Of The Fallen'ın da yorumları çok kötü ve Elden Ring gibi bi şaheseri oynadıktan sonra hoşuma gideceğini düşünmüyorum. MK1 de gerçekten güzek görünüyor ama ben online oynayan biri değilim.

Top Bottom