Niye her şeyde art niyet arıyonuz ki bilader inanmıyosan inanma inanıyosan inan.Merak ediyosan da cevabı burda bulabileceğini sanmıyorum kadrolu hocalarımız yok
Valla arkadaşım hayatını belirleyecek bir senede boşver oyunu 1 sene asıl dersine sonra yaşa hayatını.Oyun moyun da fazla takılmayın hayatınızı oyunlar...
Arkadaşlar bir işletmemiz var ve bize içinde 1 anne ve 4 yavrusuyla beraber geldi.Kesinlikle hayvan düşmanı değilim bahsedeceğim sıkıntıları yaşamasam her...
İroni mi la bu gerçek mi yoksa.Aponun meclise gelmesinin lafının geçtiği bir dönemi elinde bulunduran Bir Hükümetten söz ediyoruz.Ne milliyetçiliği olm...
Emin misin kankam siz nerede yaşıyorsunuz hangi fanus bizde çekelim o kafayı. Şu anda milliyetçiliği en iyi yaşatan bu hükümet. Öyle gösterişten heykel...
Hayatımda köpeklere dokunmamış olmama rağmen köpek kisti kaptım ve ameliyatlık olduk. Allah’tan tedavisi olan bir şeydi. Köpekler yürüyen hastalıktır...
Bottled indir ben de bir arkadaşta gördüm gerçi sadece indirdiğim gün kullandım ama meraklısına güzel uygulama.Konsepti çok sevimli şişe atıyon denize...