İroni mi la bu gerçek mi yoksa.Aponun meclise gelmesinin lafının geçtiği bir dönemi elinde bulunduran Bir Hükümetten söz ediyoruz.Ne milliyetçiliği olm...
Emin misin kankam siz nerede yaşıyorsunuz hangi fanus bizde çekelim o kafayı. Şu anda milliyetçiliği en iyi yaşatan bu hükümet. Öyle gösterişten heykel...
Hayatımda köpeklere dokunmamış olmama rağmen köpek kisti kaptım ve ameliyatlık olduk. Allah’tan tedavisi olan bir şeydi. Köpekler yürüyen hastalıktır...
Bottled indir ben de bir arkadaşta gördüm gerçi sadece indirdiğim gün kullandım ama meraklısına güzel uygulama.Konsepti çok sevimli şişe atıyon denize...
Hocam bir kişinin hareketi değil dinden hiçbir gruptan soğutmamalı komple. Bunun sevgilisi onu aldatınca bütün erkekler aynısınız diyen kızdan ne farkı var...
Ben o kadar önemsiyorum ki youtube üzerinden israile para gitmesin/boykot olan şirketler benim üzerimden reklam yapmasın diye ublock kullanmaya başladım
Valla hocam biz de varlıklı insanlar değiliz döneri de kampanya varmış ondan aldık yanında verdiler çöpe mi atayım.Boykot konusunu şuan içinde bulunduğumuz...
Benim dinim hiç bir şeyden ibaret değil arkadaşlar.Sinirle biraz da yanlış ithamda bulunmuşum nasıl açıklayacağımı bilemedim ama dini eğitimsizlik diyeyim
Kankam bu çıkarımı mı yaptın sonunda bravo. Sıkıntılı bir insan olduğu belli. Eminim orada ilk tartıştığı kişi de sen değilsindir. Yaşadığın olayın islamla...