Wood Elf oynamadim hiç ama onlar okçulukta iyi galiba.Wood Elf - Suikastçi oynayım mı?
ben nord tek el kılıç + diğer ele de yıkım büyüleri kullanıyordum gayette keyifli oluyor arada zebani çagırıyorum destek oluyor karışık çerez benim karakter oyunun formülü yok kanka rol yapma oyunu istersen ork aç ork ile büyücülük yap keyfine göreWood Elf - Suikastçi oynayım mı?
tipini beğendiğin ırk ile başla zaten oyunda yüzlerce saat gömücen illa buildinden sıkılacaksın kasma kendini akışa bırakben nord tek el kılıç + diğer ele de yıkım büyüleri kullanıyordum gayette keyifli oluyor arada zebani çagırıyorum destek oluyor karışık çerez benim karakter oyunun formülü yok kanka rol yapma oyunu istersen ork aç ork ile büyücülük yap keyfine göre
Senin karakter erkek mi kadın mı? Argonian büyücü yapılır mı?ben nord tek el kılıç + diğer ele de yıkım büyüleri kullanıyordum gayette keyifli oluyor arada zebani çagırıyorum destek oluyor karışık çerez benim karakter oyunun formülü yok kanka rol yapma oyunu istersen ork aç ork ile büyücülük yap keyfine göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
tipini beğendiğin ırk ile başla zaten oyunda yüzlerce saat gömücen illa buildinden sıkılacaksın kasma kendini akışa bırak
erkek nord modlu oynuyorum tipini özelliştermeye tenezzül bile etmedim canın istiyorsa büyücü yapabilirsin her karakterin ufak buffları var da ileri seviyede çok fark ediyor mu emin değilim argonian ne buff veriyordu hatırlamıyorum zehir dayanıklılıgıydı sanırım neyse kanka canın ne istiyorsa onu oyna öyle takıl oyunun formülü yok varsa da formülü şu paşa gönlün ne arzu ederse istersen full simyacı ol %1248ı10294812 buff veren iksirler yap tek at herkese istersen necromancer ol canın ne isterse ırkların özellikleri var iyi hoş ama benim gözümde o kadar fark etmiyor asıl önemli olan sen oyununda hangi rolde oynamak istiyorsunSenin karakter erkek mi kadın mı? Argonian büyücü yapılır mı?