Skyrim special edition alınır mı?

Sirius Blackw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,623
Witcher 3 çok seven birisiyim bir ara skyrim almaya niyetlenmiştim ama almamıştım.Şimdi special edition indirimde alınır mı?

Kesinlikle, bas parayı al seri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modlama da yaparsan rahat 250+ saat
Hocam videolardan izlediğim kadarıyla oyunun evreni falan çok karamsar geliyor nedense 250 saat gömer miyim harbi?Şuan rdr oynuyorum 3-4 güne bitecek.Bir de Normal skyrim mi special edition mu?

Hocam videolardan izlediğim kadarıyla oyunun evreni falan çok karamsar geliyor nedense 250 saat gömer miyim harbi?Şuan rdr oynuyorum 3-4 güne bitecek.Bir de Normal skyrim mi special edition mu?
Witcher 3 sevmişsin aman aman farkları yok onu sevdiysen seveceğini düşünüyorum ben
Alırsan Special Edition al normal skyrimin fiyatı uçmuş
birde special edition içinde 3 dlc var ve atmosfer biraz daha iyi, normal skyrimde yok bunlar

27 temmuzda falan epic gamesten almıştım 60-70 tane mod kurdum az önce baktım 65 saati gitmiş :D

Witcher 3 sevmişsin aman aman farkları yok onu sevdiysen seveceğini düşünüyorum ben
Alırsan Special Edition al normal skyrimin fiyatı uçmuş
birde special edition içinde 3 dlc var ve atmosfer biraz daha iyi, normal skyrimde yok bunlar

27 temmuzda falan epic gamesten almıştım 60-70 tane mod kurdum az önce baktım 65 saati gitmiş :D
iyi alıyorum hocam o zaman.Tpp var mı bu oyunda bir de istisnalar haricinde fps pek sevmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,385
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri