Slayer r9t 5070ti valorant ve lol düşük fps problemi

SKAZ

80+
Reaksiyon skoru
0
1ay önce Gamer garajın Slayer R9T 5070ti modelini aldım ve incelemelerde valorantta 600 civarı fps alıyolardı benim pcde ise 400 üstüne çıkamıyor üstelik ayarın düşük veya yüksek olması da fps değerini değiştirmiyor.
Lolde ise 140 fpsin üzerine asla çıkamıyorum hatta fps sınırlamasını kaldırınca drop olmaya başlıyor.
5070ti ve ryzen 9 9955hx işlemcisi olan bi laptop için değerler çok düşük nasıl düzeltebilirim?

1ay önce Gamer garajın Slayer R9T 5070ti modelini aldım ve incelemelerde valorantta 600 civarı fps alıyolardı benim pcde ise 400 üstüne çıkamıyor üstelik ayarın düşük veya yüksek olması da fps değerini değiştirmiyor.
Lolde ise 140 fpsin üzerine asla çıkamıyorum hatta fps sınırlamasını kaldırınca drop olmaya başlıyor.
5070ti ve ryzen 9 9955hx işlemcisi olan bi laptop için değerler çok düşük nasıl düzeltebilirim?
driver vb. kurulumu

Nvidia driverlerı zaten güncel başka driver var mı güncellemem gereken
Bios güncel değilse güncelle, işlemci güç durumunu yüksek performans al en yüksek işlemci durumu 100 olsun. Haricinde test ne zaman yapılmış 8 ay öncesiyle şuanki aynı değil

oğlum cihaz sanki kac aylıkta bios guncellemesi gerekicek. muhtemelen güncel biostur zaten papağan gibi aynı şeyleri geveleyip durmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri