Neler Yeni

İnceleme Slowly App: Geleneksel Mektuplaşma Uygulaması

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
com.slowlyapp-header.png

Slowly, dünyanın dört bir yanındaki insanlarla mektup arkadaşı olmanızı sağlayan bir uygulamadır. Slowly, geleneksel mektup yazma sanatını canlandırarak, size yeni kültürler, diller ve hobiler keşfetme fırsatı sunar. Slowly, sizi ilgi alanlarınıza, yaşınıza ve dilinize göre eşleştirir ve size uygun arkadaşlar bulmanıza yardımcı olur. Slowly, mektuplarınızın ulaşması için gerçek zamanı taklit eder, böylece heyecanlı bir şekilde cevap beklersiniz. Slowly, size özel mektup kağıtları, zarflar ve pullar seçmenize olanak tanır, ayrıca koleksiyon yapabileceğiniz nadir pullar da kazanabilirsiniz. Slowly, size sadece eğlenceli ve keyifli bir deneyim değil, aynı zamanda ömür boyu sürecek dostluklar da sunar.

Eğer siz de yeni insanlarla tanışmak, farklı kültürleri öğrenmek ve mektup yazmanın tadını çıkarmak istiyorsanız, Slowly uygulamasını indirmenizi tavsiye ederim. Slowly, hem Android hem de iOS cihazlar için ücretsiz olarak indirilebilir. Slowly ile dünyayı keşfedin ve yeni arkadaşlar edinin!

Ben kullanmaya başladım ve ilgi alanı olarak ortak olan 2 kişi buldum. Uygulama süper!

Screenshot_20240106_141926_Google Play Store.jpg

Screenshot_20240106_141942_Google Play Store.jpg

Screenshot_20240106_142027_Google Play Store.jpg

Top Bottom