Resize BAR olarak geçiyor olabilir hocam.Arkadaşlar merhaba sistemde 6700xt mevcut anakartta b550 aorus elite v2 normalde bildigim kadarıyla Sam özelligi açılması laızm fakat ben göremedim biosumda. Bilen varsa yardımcı olabılır mı
BIOS'tan Settings sekmesinden IO Ports'lara girip fotoğraf atar mısın?Valla aradımda hocam videolardaki yerlerede baktım göremedim . GİGİBYTE B550 ELİTE V2(REV 1,2) Bios güncellemesi yaparken rev modelleri önemliymiş
Hocam evet oradaymış , videolarda baktıgımda hiç öyle yerlere girdiklerını gormedım veya dıkkat etmedım cok tesekkur ederım, 4G olanı aktif ettim Rize bar auto oldu kaydedip cıktım aktif oldu suanBIOS'tan Settings sekmesinden IO Portslara girip fotoğraf atar mısın?
Evet hocam o iki ayar önemli değil.Atayım hocam bir dakika
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam evet oradaymış , videolarda baktıgımda hiç öyle yerlere girdiklerını gormedım veya dıkkat etmedım cok tesekkur ederım, 4G olanı aktif ettim Rize bar auto oldu kaydedip cıktım aktif oldu suan
Çoğu b450ye de eklendi 550 çipset şart değil.
Tekrardan cok teşekkür ederim özelden b,irşey yazacagımda size bakabılır mısınızEvet hocam o iki ayar önemli değil.
Bende öyle bılıyorum evetÇoğu b450ye de eklendi 550 çipset şart değil.