Xpertronic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 815
6xxx serisi ekran kartı gerekiyorbiostaki her şey açık kapalı olması gereken kapalı win 10 uefi şeklinde kurulu disk gpt ama hala etkin değil yazıyor neden böyle burası ?
9060 xt var kanka 16 gb 7800x3d işlemci b850 mk anakart6xxx serisi ekran kartı gerekiyor
ben imzanızdan dolayı demiştim9060 xt var kanka 16 gb 7800x3d işlemci b850 mk anakart
doğrudur ama bu sistemin özellikleri bu neden aktif değildirben imzanızdan dolayı demiştim
Garip biosun güncel miarkadaşlar hepsi açık kapalı olması gereken kapalı zaten 50 kere baktım ona ama hala burda etkin değil yazıyor ssd kurulumu bile sistem ne istiyorsa o şekilde bu neyden kaynaklı olabilir ?
Son sürümden bir önceki aslında win 11 Ken aktifti Bi sorun yaşadım win 10 attım kurulumu kapandı şuanGarip biosun güncel mi
Windowsun saçma şartlarından birisidir desteği kestiği için izin vermiyor olabilir artıkSon sürümden bir önceki aslında win 11 Ken aktifti Bi sorun yaşadım win 10 attım kurulumu kapandı şuan
Olmazsa win 11 geçeyim çok aşırı fark var mı acaba illa açılması lazım diyor musun?Windowsun saçma şartlarından birisidir desteği kestiği için izin vermiyor olabilir artık
Windows 11 geç hocam zaten niye windows 10 kurdun kiOlmazsa win 11 geçeyim çok aşırı fark var mı acaba illa açılması lazım diyor musun?