R Rashomomun 80+ Katılım 21 Ekim 2025 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 Dün, 20:11 #1 HIQ Smash Pro alacağım tadı benim için çok önemli bir kriter aroma olarak tropikal olanı mı almalıyım limonluyu mu? limonu çokta yazın top dondurma olarak sadece limonlu severim ancak hiç bu ürünü tüketmediğim için bilmiyorum bununla ilgili tavsiye verir misiniz limonlu mu tropikal mi teşekkürler.
HIQ Smash Pro alacağım tadı benim için çok önemli bir kriter aroma olarak tropikal olanı mı almalıyım limonluyu mu? limonu çokta yazın top dondurma olarak sadece limonlu severim ancak hiç bu ürünü tüketmediğim için bilmiyorum bununla ilgili tavsiye verir misiniz limonlu mu tropikal mi teşekkürler.
Kıtalararası balistikfüze 80+ Silver Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 2,628 Reaksiyon skoru 1,089 Bugün, 17:20 #2 tropikal eaa var güzel tadı beğeniyorum
d0zza 80+ Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 56 Reaksiyon skoru 10 Bugün, 17:32 #3 Rashomomun yazmış: HIQ Smash Pro alacağım tadı benim için çok önemli bir kriter aroma olarak tropikal olanı mı almalıyım limonluyu mu? limonu çokta yazın top dondurma olarak sadece limonlu severim ancak hiç bu ürünü tüketmediğim için bilmiyorum bununla ilgili tavsiye verir misiniz limonlu mu tropikal mi teşekkürler. Devamı için tıklayın... Limondan şaşma baymaz güzeldir uzun süredir kullanıyorum.
Rashomomun yazmış: HIQ Smash Pro alacağım tadı benim için çok önemli bir kriter aroma olarak tropikal olanı mı almalıyım limonluyu mu? limonu çokta yazın top dondurma olarak sadece limonlu severim ancak hiç bu ürünü tüketmediğim için bilmiyorum bununla ilgili tavsiye verir misiniz limonlu mu tropikal mi teşekkürler. Devamı için tıklayın... Limondan şaşma baymaz güzeldir uzun süredir kullanıyorum.