polo 1.4 tdi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 433
- Konu Sahibi Konu Sahibi
overlayde hala etkin değil gösteriyor. ve fps artışı yine yok. bekleyecem artık @Mehmet Yılmaz
Zaten desteklemeyen sürüm olsa seçeneği çıkmazdıNvidia app hangi sürümde bakar mısın en güncel sürüm 245 ile bitiyo.
581.15 konuyu açmadan yaklaşık 10-15 dakika önce güncellemiştim.Nvidia app hangi sürümde bakar mısın en güncel sürüm 245 ile bitiyo.
Şimdi şöyle diyeyim 250-300 FPS aldığın bir oyunsa evet işe yaramaz pek. Ama böyle 80-100 FPS aldığın bir oyunda dene istersen.overlayde hala etkin değil gösteriyor. ve fps artışı yine yok. bekleyecem artık @Mehmet Yılmaz
beamng drive da 2k orta ayarlarda trafik açık şekilde 40-60 fps arası alıyorum ama ortalama 50 civarı. onda denedim bende işte.Şimdi şöyle diyeyim 250-300 FPS aldığın bir oyunsa evet işe yaramaz pek. Ama böyle 80-100 FPS aldığın bir oyunda dene istersen.
sağolun bilgilendirme için bende forza indireyimde deneyeyim bendede çalışacak mı. çalıştığını bildiğiniz başka oyun var mı? kendiniz deneyip gördüğünüz şekilde.forza horizon 4de full ayarlar 1080p 180fps civarı oynarken fps 230-240 civarına çıktı ama cs2 için denediğim zaman hiçbir fps artışı olmadı steamin kendi fps sayacından baktım her oyun için çalışmıyor muhtemel
başka bir oyunda denemedim ama driver bazlı bir olay bu bence sizde çalışmadıysa o oyun için gelecek driverlarda problem çözülebilir.sağolun bilgilendirme için bende forza indireyimde deneyeyim bendede çalışacak mı. çalıştığını bildiğiniz başka oyun var mı? kendiniz deneyip gördüğünüz şekilde.
Her oyunda olmuyir hocamsmooth motion ayarını açıyorum kapatıyorum yine aynı kalıyor bir şey değişmiyor. yanlış yaptığım bir şey mi var?
(asus dual 4060, 5 5600)
başka bir oyunda denemedim ama driver bazlı bir olay bu bence sizde çalışmadıysa o oyun için gelecek driverlarda problem çözülebilir.
tamamdır sağolun değerli yanıtlarınız için.Her oyunda olmuyir hocam