Yardım SMOOTH MOTION FPS Yükseltmiyor!

Şimdi şöyle diyeyim 250-300 FPS aldığın bir oyunsa evet işe yaramaz pek. Ama böyle 80-100 FPS aldığın bir oyunda dene istersen.
beamng drive da 2k orta ayarlarda trafik açık şekilde 40-60 fps arası alıyorum ama ortalama 50 civarı. onda denedim bende işte.

forza horizon 4de full ayarlar 1080p 180fps civarı oynarken fps 230-240 civarına çıktı ama cs2 için denediğim zaman hiçbir fps artışı olmadı steamin kendi fps sayacından baktım her oyun için çalışmıyor muhtemel

forza horizon 4de full ayarlar 1080p 180fps civarı oynarken fps 230-240 civarına çıktı ama cs2 için denediğim zaman hiçbir fps artışı olmadı steamin kendi fps sayacından baktım her oyun için çalışmıyor muhtemel
sağolun bilgilendirme için bende forza indireyimde deneyeyim bendede çalışacak mı. çalıştığını bildiğiniz başka oyun var mı? kendiniz deneyip gördüğünüz şekilde.

sağolun bilgilendirme için bende forza indireyimde deneyeyim bendede çalışacak mı. çalıştığını bildiğiniz başka oyun var mı? kendiniz deneyip gördüğünüz şekilde.
başka bir oyunda denemedim ama driver bazlı bir olay bu bence sizde çalışmadıysa o oyun için gelecek driverlarda problem çözülebilir.

Geri