Öneri Smooth Motion Denedim Sonuç Çok İyi

Reaksiyon skoru
84

Selamlar Smooth Motion özelliği rtx 4060 sonrası olacak şekilde rtx 40 serisine geldi ve bende denedim mönitör 1080p ama dsr ile 2k yapıp A Plague Tale Requiem oyununu test ettim

2k dlss fg Smooth Motion kapalı * grafik ultra* rt açık fps 44
2k dlss fg kapalı Smooth Motion açık * grafik ultra* rt açık fps 75
2k dlss fg kapalı Smooth Motion açık * grafik ultra* rt kapalı fps 98

gecikme hissetmedim akıcılık olarak cidden çok fark var bence beta olmasına rağmen çok iyi ama fg varken neden bu çıktı hangisi iyi eksileri artıları ne bilmiyorum

Ekler

• APlagueTaleRequiem_x64_2025_07_22_01_21_17_819.webp
    APlagueTaleRequiem_x64_2025_07_22_01_21_17_819.webp
    576.5 KB · Hit: 73
  • APlagueTaleRequiem_x64_2025_07_22_01_24_37_088.webp
    APlagueTaleRequiem_x64_2025_07_22_01_24_37_088.webp
    575.8 KB · Hit: 71
  • APlagueTaleRequiem_x64_2025_07_22_01_25_11_414.webp
    APlagueTaleRequiem_x64_2025_07_22_01_25_11_414.webp
    521.6 KB · Hit: 71

Selamlar Smooth Motion özelliği rtx 4060 sonrası olacak şekilde rtx 40 serisine geldi ve bende denedim mönitör 1080p ama dsr ile 2k yapıp A Plague Tale Requiem oyununu test ettim

gecikme hissetmedim akıcılık olarak cidden çok fark var bence beta olmasına rağmen çok iyi ama fg varken neden bu çıktı hangisi iyi eksileri artıları ne bilmiyorum
Hocam başka oyunlarda da denediniz mi? Benimde elime 5070 geçecek bende dlss desteği olmayan oyunlarda kullanmayı düşünüyorum.

Hocam başka oyunlarda da denediniz mi? Benimde elime 5070 geçecek bende dlss desteği olmayan oyunlarda kullanmayı düşünüyorum.
Hocam resmi olarak geldi ama nerseyse hiç bir oyunda düzgün çalışmıyor belki düzeltirler o zaman kullanırız ama şuan bu özellik yok hükmünde ayrıca dlss desteği olmayıp 5070 in kaldıramayacağı oyun yoktur olsa bile görüntü konusunda kötü yani dediğim gibi onarılması şart

Hud aktif olan oyunlarda çok sorunlu şu anda ama düzeltirler, FG direkt motordan calıstıgı için Hudları görmüyor o yüzden daha stabil şuanda her anlamda, FG olmayan oyunlarda açılabilir ama ben şahsen hiç kullanmıcam bu teknolojiyi ihtiyacım yok :D

Hud aktif olan oyunlarda çok sorunlu şu anda ama düzeltirler, FG direkt motordan calıstıgı için Hudları görmüyor o yüzden daha stabil şuanda her anlamda, FG olmayan oyunlarda açılabilir ama ben şahsen hiç kullanmıcam bu teknolojiyi ihtiyacım yok :D
Hocam işin komik kısmı fg olan oyunlarda normal çalıştı olmayanlarda oyundan attı veya çalışmadı

Hocam resmi olarak geldi ama nerseyse hiç bir oyunda düzgün çalışmıyor belki düzeltirler o zaman kullanırız ama şuan bu özellik yok hükmünde ayrıca dlss desteği olmayıp 5070 in kaldıramayacağı oyun yoktur olsa bile görüntü konusunda kötü yani dediğim gibi onarılması şart
Ark var bilir misiniz bilmiyorum optimizasyonu çok kötü bir oyun genel olarak onda kullanmayı düşünmüştüm ama çalışmıyorsa yapacak bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hud dediğiniz şey ne oluyor?

Geri