Smooth Motion Resmi Olarak Geldi 4000 Serisine

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,561
NVDİA NIN ÇIKARDIGI 581.01 SÜRÜCÜSÜ İLE 4000 SERİSİ KARTLAR SMOOTH MOTİON ÖZELLİGİ KAZANDI GÜNCELLEMEYİ UNUTMAYIN

GÜNCELLEMEYİ KURMAK İÇİN NVDİA APP GİREBİLİRSİNİZ

1755609973622.webp

Son düzenleme:
Bu tam olarak ne işe yarıyor

FG'den farkı nedir bunun? Yazılımsal olması mı?

FG'den farkı nedir bunun? Yazılımsal olması mı?
frame gen desteklenmeyen oyunlarda driver üzerinden 2x frame gen açmana yarıyor, native frame gen kadar görüntüyü iyi gösteremeyebilir örneğin fareyi hızlı hareket ettirdiginde hud elementlerinde vb görüntüde bozulmalar yaşayabilirsin. genellikle 60 fps kilidi olan oyunlarda (elden ring, genshin impact gibi) 120 fps hissiyati almana yarıyor. hali hazırda frame gen destekleyen oyunlarda smooth motion açmanı tavsiye etmem, direkt frame gen açın daha iyi görüntü kalitesi elde edersiniz ve ikisini beraber açıp 4x fps alayım diye bir şey olmuyor onuda belirteyim

frame gen desteklenmeyen oyunlarda driver üzerinden 2x frame gen açmana yarıyor, native frame gen kadar görüntüyü iyi gösteremeyebilir örneğin fareyi hızlı hareket ettirdiginde hud elementlerinde vb görüntüde bozulmalar yaşayabilirsin. genellikle 60 fps kilidi olan oyunlarda (elden ring, genshin impact gibi) 120 fps hissiyati almana yarıyor. hali hazırda frame gen destekleyen oyunlarda smooth motion açmanı tavsiye etmem, direkt frame gen açın daha iyi görüntü kalitesi elde edersiniz ve ikisini beraber açıp 4x fps alayım diye bir şey olmuyor onuda belirteyim
Birisi driverdan aktif ediliyor, Diğeri oyunun içinden. Oyunun içinde olan daha stabil çalışıyor çünkü motora entegreli ve hareketleri daha iyi algılıyor.
Kare olusturmaya hiç alışamadım. Görüntü iyi olsa da gecikme sinir bozuyor. Dying Light 2'de bariz bir gecikme oluyordu. Kendi sesini eko duymak gibi. Teşekkürler bilgi için.

Kare olusturmaya hiç alışamadım. Görüntü iyi olsa da gecikme sinir bozuyor. Dying Light 2'de bariz bir gecikme oluyordu. Kendi sesini eko duymak gibi. Teşekkürler bilgi için.
Bu teknolojiler giriş seviyesi kartların işine yaraması gerekiyor, fakat en kötü XX60 serisinde çalışıyor, mesela 5070Tİ ve üzeri kartlarda FG mükemmel çalışıyor, ama 4060 kullanan kuzenimde gecikme hissi çok fazlaymış, ikimizin deneyimi çok farklı yani.

Bu teknolojiler giriş seviyesi kartların işine yaraması gerekiyor, fakat en kötü XX60 serisinde çalışıyor, mesela 5070Tİ ve üzeri kartlarda FG mükemmel çalışıyor, ama 4060 kullanan kuzenimde gecikme hissi çok fazlaymış, ikimizin deneyimi çok farklı yani.
Benim de 4060. Çok kötü malesef.

amd nin afmf teknolojisinin benzeri

Şimdi ben şeyi anlayamadım tamam fps yükseldide daha mı kaliteli oldu. Bariz fark göremedim ben mesela benim RTX4080 ile en yüksek ayarlarda 2k RE4 remakede 150 fps alıyordum 350ye çıktı da hala bana yararını anlayamadım.

Yapılmış bir test var mıdır amacını çok anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,650
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri