Neler Yeni

Snap tap özellikli klavye

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet TAŞKIRAN
Değerli forum üyeleri öncelikle merhaba yeni sistem dizecegim için bir klavye bakıyorum ve aradığım en temel özellik Snap tap ozelliği olcak halı hazırda razer da zaten var biliyorum razer harici onerileriniz varsa ( türkiyeden) belirtirseniz sevinirim iyi forumlar

Whitshu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ege Ağaoğlu
Değerli forum üyeleri öncelikle merhaba yeni sistem dizecegim için bir klavye bakıyorum ve aradığım en temel özellik Snap tap ozelliği olcak halı hazırda razer da zaten var biliyorum razer harici onerileriniz varsa ( türkiyeden) belirtirseniz sevinirim iyi forumlar
bütün klavyelerde snap tap özelliği açma: Hocam merhaba sorunuzla alakasız ama snap tap özelliğini her klavyede kullanılması için bir rehber hazırladım linke tıklayarak sizde mevcut klavyenizde snap tap özelliğini nasıl kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet TAŞKIRAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürlerde hocam ban riski çok fazla

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet TAŞKIRAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tekrardan merhaba kusura bakmayın müsait değildim cevap veremedim. Öncelikle bu direk 3. Parti uygulama olarak geçiyor garanti bir şekilde ban yedirtir.( Sizin kişi hile olmasa bile) Bazı hile sistemleri raspery pi gibi sistemlere kurulup kendisini klavye mouse olarak tanıtıyor sisteme çekirdek derecesinde devices olarak gördüğü için çok nadir durumlarda ban atılıyor benim burada istediğim klavye alırken klavyenin kendi anakartına yükle gelmesinden bahsediyorum (evet sistem bununda anlayacak fakat 3. Parti gibi ne olduğu belli olmayan bir uygulama tarafından banlanmamış olacak) iyi forumlar dilerim.

Whitshu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ege Ağaoğlu
Hocam tekrardan merhaba kusura bakmayın müsait değildim cevap veremedim. Öncelikle bu direk 3. Parti uygulama olarak geçiyor garanti bir şekilde ban yedirtir.( Sizin kişi hile olmasa bile) Bazı hile sistemleri raspery pi gibi sistemlere kurulup kendisini klavye mouse olarak tanıtıyor sisteme çekirdek derecesinde devices olarak gördüğü için çok nadir durumlarda ban atılıyor benim burada istediğim klavye alırken klavyenin kendi anakartına yükle gelmesinden bahsediyorum (evet sistem bununda anlayacak fakat 3. Parti gibi ne olduğu belli olmayan bir uygulama tarafından banlanmamış olacak) iyi forumlar dilerim.
Hocam snaptap özelliğini cs2 içinde komut girererk bile yapabilirsiniz çoğu profesyonel cs2 turnuvasında legal olarak bu özelliği zaten kullanıyor çünkü illegal değil ve harici yüklenen yazılım klavyenin yazılımından farklı değildir klavye veya kulaklık için yüklediğimiz yazılımlarda 3. parti yazılımlardır. Snap Tap / SOCD / Null Bind Scriptleri sadece bu program için geçerli değil uzun yıllardır kullanılıyor yani bu özellik sadece benim anlattığım programla yapılabilen bir özellik değil. Profesyonel oyuncuların bir reddit kullanıcısı tarafından yapılan demo analizlerini bu linkten okuyabilirsiniz.

JL in Esports World Cup da yaptığı vuruş
2. Klip

alias "+autostop_forward" "+forward; rightleft 0 1 0; !forwardback 0 1 0"
alias "-autostop_forward" "-forward; !forwardback 0.00000000000001 0 0"
alias "+autostop_back" "+back; rightleft 0 1 0; forwardback 0 1 0"
alias "-autostop_back" "-back; forwardback 0.00000000000001 0 0"
alias "+autostop_left" "+left; forwardback 0 1 0; rightleft 0 1 0"
alias "-autostop_left" "-left; rightleft 0.00000000000001 0 0"
alias "+autostop_right" "+right; forwardback 0 1 0; !rightleft 0 1 0"
alias "-autostop_right" "-right; !rightleft 0.00000000000001 0 0"

bind "w" "+autostop_forward"
bind "s" "+autostop_back"