macbook a rakip geliyor gibiSnapdaragon X Elite işlemcili laptoplar Türkiye ye gelirmi ?
Gelirse kaç TL olur ?
Bizzat Apple M serisi çiplerin tasarım beyni tarafından tasarlanmış işlemciler. Snapdragon çok güçlü geliyor. İleri zamanlarda Intel ve AMD rekabeti için de işlemciler gelecekmiş. Rekabet severiz .macbook a rakip geliyor gibi
rekabet iyidir bize yarıyorBizzat Apple M serisi çiplerin tasarım beyni tarafından tasarlanmış işlemciler. Snapdragon çok güçlü geliyor. İleri zamanlarda Intel ve AMD rekabeti için de işlemciler gelecekmiş. Rekabet severiz .
hocam sonuçta bir rekabet ortamı oluşacak bence getirirler Türkiye' de azımsanmayacak kadar kullanıcı varSorumun cevabını alamadım hala
Sorumun cevabını alamadım hala
Kimse bilmiyor maalesef. Fakat önceden ARMv7 laptoplar satıldı (Windows RT 8'li yani).Sorumun cevabını alamadım hala
Hocam şöyle birsey var resmi olarak bence sd islemcili telefonlar icin w11 yüklemek resmi degil bence çünkü zaten w11 tabanlı sd islemci laptoplar var snapdragon 8cx gen 3 gen 2 mesela telefon islemcileri bence desteklemiyor w11 i8 Gen 2 kullanıcıları için müjdeli haberi vermiştim aylar önce (Snapdragon X Elite'den dolayı). Hatırlatmakta yarar var:
Modding - SD 8 Gen 2 Kullanıcıları, Yaşadınız!
25 Ekim 2023 tarihinde tanıtılan Qualcomm Snapdragon X Elite, 8 Gen 2 tabanlı olduğu Windows sürücüleri ve teknik özellikleri ile doğrulandı. Renegade Project'e katkıda bulunan kişilerden biri olan Gustave Monce, Telegram grubunda bu güzel haberi duyurdu ve kendi Github hesabına X Elite'ın...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Kimse bilmiyor maalesef. Fakat önceden ARMv7 laptoplar satıldı (Windows RT 8'li yani).
Peki fiyatı nasil olur hocam tahmininiz varmıhocam sonuçta bir rekabet ortamı oluşacak bence getirirler Türkiye' de azımsanmayacak kadar kullanıcı var
hocam malum dolar kuru derken ben macbook tan bile fazla fiyatla gelebilmesini ön görüyorum belki tam tersi uygunda olabilir muhtemelen macbooktan düşük fiyat olurHocam şöyle birsey var resmi olarak bence sd islemcili telefonlar icin w11 yüklemek resmi degil bence çünkü zaten w11 tabanlı sd islemci laptoplar var snapdragon 8cx gen 3 gen 2 mesela telefon islemcileri bence desteklemiyor w11 i
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki fiyatı nasil olur hocam tahmininiz varmı