Snapdragon X Elite işlemcili laptoplar Türkiye ye gelirmi ?

mreyn

80+
Reaksiyon skoru
3
Snapdaragon X Elite işlemcili laptoplar Türkiye ye gelirmi ?
Gelirse kaç Tl olur ?

Ekler

• sd x elite.jpeg
    sd x elite.jpeg
    30.8 KB · Hit: 72
  • sd x elite 2.jpeg
    sd x elite 2.jpeg
    51.2 KB · Hit: 60
  • sd x elite 3.jpeg
    sd x elite 3.jpeg
    37.7 KB · Hit: 57
macbook a rakip geliyor gibi
Bizzat Apple M serisi çiplerin tasarım beyni tarafından tasarlanmış işlemciler. Snapdragon çok güçlü geliyor. İleri zamanlarda Intel ve AMD rekabeti için de işlemciler gelecekmiş. Rekabet severiz :D.

Bizzat Apple M serisi çiplerin tasarım beyni tarafından tasarlanmış işlemciler. Snapdragon çok güçlü geliyor. İleri zamanlarda Intel ve AMD rekabeti için de işlemciler gelecekmiş. Rekabet severiz :D.
rekabet iyidir bize yarıyor :D

Sorumun cevabını alamadım hala

8 Gen 2 kullanıcıları için müjdeli haberi vermiştim aylar önce (Snapdragon X Elite'den dolayı). Hatırlatmakta yarar var:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorumun cevabını alamadım hala
Kimse bilmiyor maalesef. Fakat önceden ARMv7 laptoplar satıldı (Windows RT 8'li yani).

8 Gen 2 kullanıcıları için müjdeli haberi vermiştim aylar önce (Snapdragon X Elite'den dolayı). Hatırlatmakta yarar var:

Kimse bilmiyor maalesef. Fakat önceden ARMv7 laptoplar satıldı (Windows RT 8'li yani).
Hocam şöyle birsey var resmi olarak bence sd islemcili telefonlar icin w11 yüklemek resmi degil bence çünkü zaten w11 tabanlı sd islemci laptoplar var snapdragon 8cx gen 3 gen 2 mesela telefon islemcileri bence desteklemiyor w11 i

hocam sonuçta bir rekabet ortamı oluşacak bence getirirler Türkiye' de azımsanmayacak kadar kullanıcı var
Peki fiyatı nasil olur hocam tahmininiz varmı

Hocam şöyle birsey var resmi olarak bence sd islemcili telefonlar icin w11 yüklemek resmi degil bence çünkü zaten w11 tabanlı sd islemci laptoplar var snapdragon 8cx gen 3 gen 2 mesela telefon islemcileri bence desteklemiyor w11 i

Peki fiyatı nasil olur hocam tahmininiz varmı
hocam malum dolar kuru derken ben macbook tan bile fazla fiyatla gelebilmesini ön görüyorum belki tam tersi uygunda olabilir muhtemelen macbooktan düşük fiyat olur

Mac den ucuz olacağı belli. İyi yaparlarsada mac kalitesi çıkmaz gibi ama android kullanıcılarına aldırtır gibi.

Geri