evet. hepsini kapatabilir işi bitince. Ama kullandığı sürece açık bırakabilir.Aynen ben bilmeden konuşuyorum, kendi yazdığın cümleler birbiri ile çelişiyor.
Uygulama izinleri kısmında kapatabilirsin.İzinleri nasıl kapatırım Snaptube'dan.
Peki en başta böyle mi yazdın? Hayır.evet. hepsini kapatabilir işi bitince. Ama kullandığı sürece açık bırakabilir.
her ihtimale karşı tedbirli olması için kapatması daha sağlıklı.Peki en başta böyle mi yazdın? Hayır.
Öyleyse ben mi bilmiyorum, hayır.
Ayrıca bu hiçbir şekilde güvenli olmanı sağlamayacaktır veya daha güvenli olmanı sağlamayacaktır.
İyi gibi duruyor. Deneyebilirim sağol.Çok bilinmeyen bir uygulama olan freezer tavsiye ederim. Kütüphanesi deezerla aynı. Aslında deezerın modlu hali gibi bir şey. Şarkıyı Hi-Fi, mp3 olarak indirebiliyorsunuz. Şarkının kapak fotoğrafı ile birlikte indiriyor (bu ayar kapatilabiliyor) ve otomatik dosya haline getiriyor. Şarkıcı ismi/Parça ismi şeklinde.
İndirirken depolama alanına erişmek için göklerden erişim izni gelecek heralde.bütün izinleri kapat ben öyle kullanıyorum.
işiniz gücünüz boş yapıp dalga geçmekten başka bir şey değil. Belli ki amacım yardım etmek neden her işle dalga geçme gereği duyuyorsun? komik mi? istediğini indirdikten sonra kapatabilir bunu anlamak çok zor olmamalı.İndirirken depolama alanına erişmek için göklerden erişim izni gelecek heralde.
Evet.komik mi?
İyide olay depoloma izni değil ki.İndirirken depolama alanına erişmek için göklerden erişim izni gelecek heralde.
Pek bilmiyorum ama şüpheniz varsa Play Store' dan MYT Müzik indirebilirsiniz. Fazlası ile işinizi görecektir.Arkadaşlar merhaba,
Video veya MP3 indirmek için Snaptube kullanıyorum ama neticede bu uygulama Play'de yok ve APK olarak yükleniyor. İçine ne koydular bilemeyiz. Ayrıca Play Protect tarafından engelli. Sizce arka planda bir şey dönüyor mudur gizli bir virüs falan var mıdır ?