V VeeqX 80+ Bronze Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 518 Reaksiyon skoru 190 25 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar eski bilgisayarımda oynarken bir sorun yoktu ama yeni bilgisayarda böyle bir şey oldu bunu nasıl düzeltebilirim? (Sorun olan yerler siyah bölge)
Arkadaşlar eski bilgisayarımda oynarken bir sorun yoktu ama yeni bilgisayarda böyle bir şey oldu bunu nasıl düzeltebilirim? (Sorun olan yerler siyah bölge)
F firatbey 80+ Silver Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 2,171 Reaksiyon skoru 1,791 25 Aralık 2020 #2 Ayarlardan Dx11 seçmeniz gerekiyor. (İsmi tam olarak bu muydu tam hatırlamıyorum ama ayarlarda gözünüze çarpar zaten buna benzer bir isim.)
Ayarlardan Dx11 seçmeniz gerekiyor. (İsmi tam olarak bu muydu tam hatırlamıyorum ama ayarlarda gözünüze çarpar zaten buna benzer bir isim.)
V VeeqX 80+ Bronze Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 518 Reaksiyon skoru 190 25 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 firatbey yazmış: Ayarlardan Dx11 seçmeniz gerekiyor. (İsmi tam olarak bu muydu tam hatırlamıyorum ama ayarlarda gözünüze çarpar zaten buna benzer bir isim.) Devamı için tıklayın... Tamam oldu teşekkür ederim
firatbey yazmış: Ayarlardan Dx11 seçmeniz gerekiyor. (İsmi tam olarak bu muydu tam hatırlamıyorum ama ayarlarda gözünüze çarpar zaten buna benzer bir isim.) Devamı için tıklayın... Tamam oldu teşekkür ederim