Besim Tibuk
80+ Gold
Sadece tek dişi kırık ama çıkıyor tam oturmuyor. Isınma yapıyor.
Nereden bulurum bundan?
Nereden bulurum bundan?
Biryerden bulamazsın sanırım çok zorReis bende takamaştım 9400f e bozdum hatta çöp oldu o sogutucuyu takmak için bilen biri lazım geçmiş olsun
Herhangi 8CM'lik bir fanı kullanabilirsin. Şuan kullandığın fanın metal sabitleme aparatlarını söküp diğer fanın köşelerinden geçirip M200'e sabitleyebilirsin. Anakartın eski olduğundan 3 pinli fanları kontrol edemeyebilir bu yüzden fan hızını kontrol etmek istiyorsan 4 pinli PWM destekli bir fan alman gerekecektir.Sadece tek dişi kırık ama çıkıyor tam oturmuyor. Isınma yapıyor.
Nereden bulurum bundan?
İlk aldığımda kırılmıştı takmayı biliyorum ama dalgınlığıma geldi.Reis bende takamaştım 9400f e bozdum hatta çöp oldu o sogutucuyu takmak için bilen biri lazım geçmiş olsun
Fanı soğutucuda tutan metal aparat mı kırıldı?Sadece tek dişi kırık ama çıkıyor tam oturmuyor. Isınma yapıyor.
Nereden bulurum bundan?
Hayır en uçta tırnak var ya beyaz renk içine siyah çivi giriyor onun tekinin bir dişi kırıldı.Fanı soğutucuda tutan metal aparat mı kırıldı?
Snowman m200 kaç pinli dostum?Herhangi 8CM'lik bir fanı kullanabilirsin. Şuan kullandığın fanın metal sabitleme aparatlarını söküp diğer fanın köşelerinden geçirip M200'e sabitleyebilirsin. Anakartın eski olduğundan 3 pinli fanları kontrol edemeyebilir bu yüzden fan hızını kontrol etmek istiyorsan 4 pinli PWM destekli bir fan alman gerekecektir.
onun kutusunda yedeği olması gerekiyor bende de aynısı vardı yada netten bak bulursun sadece o parçayıHayır en uçta tırnak var ya beyaz renk içine siyah çivi giriyor onun tekinin bir dişi kırıldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masada duruyor bakın 4 adet beyaz onların bir tanesinin ucundaki tırnak kırık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerede bulabilirim
Bulsam alacağım ama ne diye aratmalıyım?onun kutusunda yedeği olması gerekiyor bende de aynısı vardı yada netten bak bulursun sadece o parçayı
Donanım Arşivi'nin incelemesinde fanları 4 pinli PWM fanlar diye geçiyor.Snowman m200 kaç pinli dostum?