Polat Alemdar.
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 494
Arkadaşlar elimde 250 wattlık güç kaynağı var 12 volt'dan 200 watt verebiliyor, bende yeni bir işlemci fanı almaya karar verdim 1 gün önce de konu açtığımda ''Snowman x6''yı önermişlerdi bayada beğendim, almaya karar verdim yalnız aklıma soru işareti takıldı belki bilmediğim için dünden beri kafamı kurcalıyor ama sormadan geçemiyeceğim, işlemci 65 watt, anakart kaç watt güç çeker bilmiyorum, ramleri felan katmıyorum onlar zaten az tdp si olan bileşenler olduğu için, ekran kartım çok eski asus eax1650pro 512 mb minnacık fanı var, çok bir güç harcayacağını sanmıyorum 20 watt gibi bir değerde olabilir. (Ekran kartını baya bir araştırdım sitelerde yazmıyor :/ ) belkim basit bir konu olabilir, hatta boşuna dahi açıyor olabilirim ama dünden beri elhamlandım, satıcının açıklamasındaki yazıda beni baya düşündürdü (aşağıya eklediğim resim )
Açıklamada ''TDP: 2 fan 130 watt'' demiş aşağıda da ''Güç: 2-4W'' benim güç kaynağım buna yetermi diye dünden beri düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Açıklamada ''TDP: 2 fan 130 watt'' demiş aşağıda da ''Güç: 2-4W'' benim güç kaynağım buna yetermi diye dünden beri düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim.