BakıyorumAbdullah Hacıgül ün amd stok soğutucu sökme videosunda ki sabitli yorumu okuyun
Reeven mı? T6 ultra mı senceReeven E12’de olabilir.
E12 nasıl ben de alabilirim?Reeven E12’de olabilir.
Teşekkürler bundan sonra dikkat edeceğim yazarken. O zaman stress testi değil de hafif ısınması oyun gibi yeterli olur benim yaptığım gibi.Abdullah Hacıgül ün amd stok soğutucu sökme videosunda ki sabitli yorumu okuyun
anaa bende beğendim güzelmişReeven mı? T6 ultra mı sence
Reeven nında görünümü hosuma gitti
Hayırlı olsun inşallah bende işlemci ile soğutucu alıcam 3 ay sonraT6 ultrada iki fan var diye biliyorum bende az önce siparis verdim t6 ultrayı
MBZ öneriyordu, güzel diye biliyorum.E12 nasıl ben de alabilirim?
Ben Reeven alırdım, performans olarak farklılık var mı bilmiyorum fakat T6 bana dandik geliyorReeven mı? T6 ultra mı sence
Performans olarak T6 Ultra daha iyi , ama performans için alıcaksan Reeven E12 alabilirsin fiyatı uygun şu anda .Reeven mı? T6 ultra mı sence
T6 Ultra alacağım sanırım. İyi bir OC yapabilir miyim? T6 ilePerformans olarak T6 Ultra daha iyi , ama performans için alıcaksan Reeven E12 alabilirsin fiyatı uygun şu anda .
T6 Ultra'da 6 bakır boru 2 tane 59 cfm fan var.
Reeven E12'de 4 bakır boru 1 tane 49 cfm var .
Karar senin.
T6 çok çirkin.MBZ öneriyordu, güzel diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben Reeven alırdım, performans olarak farklılık var mı bilmiyorum fakat T6 bana dandik geliyor
Yaparsın da Reeven al la.T6 Ultra alacağım sanırım. İyi bir OC yapabilir miyim? T6 ile
Niye laT6 çok çirkin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaparsın da Reeven al la. : D